Vanhaa Porvoota kuvina...


Tässä vihdoin kuvia Porvoon visiitistämme muutama viikko sitten. Yllä oleva talo on ihana ja pikaisen remontin tarpeessa. Kuvaa ottaessani mietin minkä kaupan tai kahvilan siihen voisikaan laittaa...

Vanhan Porvoon kujista ja taloista voisi ottaa vaikka kuinka paljon kuvia. Tässä vain muutamia esimerkkejä niiden charmista.









Sisustusliikkeitä on varmaan kymmeniä. Muutamassa ehdin piipahtaa sisällä ja muutamasta otin kuvan ulkoa, mutta koska seurassani olleet herrat olivat nälkäisiä, en ehtinyt tutustua kauppoihin syvällisemmin. Esimerkiksi Sasu´s playhousessa kannattaa ehdottomasti käydä ajan kanssa.





Tuomiokirkon kattomaalaukset ja holvit ovat mielettömät, kuten myös kyntteliköt.



Lopuksi kävimme lounaalla SicaPellen terassilla... se oli "ihan hyvää", mutta ei ehkä ihan sitä mitä kaikkien suositusten jälkeen odotimme. Lähdimme kuitenkin kotia kohti masut kylläisinä :)



Tämäkin kesäpäivä oli kiva ja avartava ja hyvässä seurassa vietetty. Arkistossa on vielä kuvia Paraisilta ja Turusta. Niistä jompi kumpi ehkä huomenna, että päästään näistä kesälomakuvista eroon ja voidaan alkaa valmistautua syksyyn... :D

Kommentit