Perjantain pyöräretki

Onpa suloista olla taas kotona! Purin heti eilen laukut ja kassit ja pesin osan pyykeistä. Onneksi olin ennakoinut tilanteen ja varannut jo ennen lähtöä pesutuvan huomiseksi, niin saan lakanat sun muut tilaa vievät pyykit pestyä isossa tehokkaassa koneessa.

Sovittiin puolison kanssa Paraisilla, että reippaat pyörälenkit jatkuvat kotonakin. Tänään oli hyvä ilma pyöräillä, ei liian kuuma vaan sopiva pilvipoutainen päivä. Matkaa taittui sportstrackerin mukaan n 35 kilometriä! Ajettiin Viikin peltojen ja arboretumin läpi Vanhan kaupungin lahdelle ja sieltä Arabianrannan rantoja pitkin ihmettelemään uutta Kalasataman aluetta. Ja sieltä, aivan entisen Sompasaaren satama-alueen kärjestä löysimme Ihana kahvilan. 

Kahvila on rakennettu kahteen satamakonttiin, mutta hyvällä mielikuvituksella siitä oli saatu tosi viihtyisä. Pari riippukeinuakin oli ja mitkä maisemat! Merihaka oikealla, Krunika ja Tervasaari edessä ja Korkeasaari vasemmalla. Sieltä jatkettiin vielä Hakaniemeen ravintola Rentoon tattirisotolle (nam!) ja rauhallisesti polkien takaisin kotiin.


Nyt voi hyvällä mielellä istua terassilla ja nauttia leppoisasta perjantai-illasta Sävellahjaa kuunnellen...  Ihana Oma Koti! <3  Mukavaa viikonlopun alkua muillekin! 

Kommentit

 1. "borta bra men hemma bäst" näin se menee.......ja mikä on mennessä kun on niin kaunis koti kuin teillä on - ihme että olette raaskineet olla pois näin paljon???? Meillä helteet jatkuvat kuten myös teillä mikä on ihanaa - kohta on syys myrskyt vieraanamme....
  Halit! Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee, jotta matkoissa on parasta kotiinpaluu :) Nyt ei kyllä vähään aikaan lähdetä yhtään minnekään! Mutta milloin te tulette käymään täällä??

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!