LintsilläTuli sitten käytyä pitkästä aikaa Lintsillä! Siellä pitäisi kyllä käydä vähän useammin ja kun käy, pitää hypätä kaikkiin laitteisiin. Jos ei nimittäin hyppää, käy kuin minulle lauantaina - meinasin saada paniikkikohtauksen Rinkelissä! Minä, joka olen pienestä tytöstä lähtien kuluttanut aikaani Lintsillä ja kaikissa sen vekottimissa. Mitä hurjempi vauhti ja kieputus, sen parempi. 

Kaksi pojan tytärtä lähti kanssani ja tarkoitus oli ottaa hienoja maisemakuvia Helsingin katoista ja torneista, mutta hui-hai - istuin penkillä aivan jäykkänä uskaltamatta päätäni kääntää tai irrottaa selkää selkänojasta. Ei puhettakaan että olisin ruvennut katsomaan ympärilleni kameran linssin läpi, ei todellakaan. En voinut oikein sanoakaan mitään, kun pelotti niin kamalasti. Tytöt katselivat hieman hämmästyneinä mummin reaktiota ja kalpeaa naamaa. Tämän kokemuksen jälkeen meninkin sitten enää  lasten karuselliin ja vuoristorata jäi ensimmäistä kertaa kokematta. Nyt melkein nolottaa :)

Onneksi lapset nauttivat eivätkä pelänneet mitään. Yksi hurjapäätyttö kävi jopa "Ukossa", joka on kyllä ihan kaikista kamalin laite!

Laitteissa kieppumisen jälkeen käytiin vielä katsomassa merenalaista elämää Sealifessa ja lopuksi hampurilaisilla. Ihana päivä, mutta hieman (jännitys) otti voimille. Ilta menikin sohvan nurkassa rentoutuen ja televisiota tuijottaen.

Lapset vähän "monistivat" itseään... onneksi heitä oikeesti on kuitenkin vain viisi :)

Huomenna alkaa jälleen uusi työviikko. Muutaman viikon kuluttua olen saanut loman aikana kasaantuneet hommat tehtyä ja pääsen ns normaaliin tilanteeseen. Myös ensi viikonloppuna on kuitenkin hauskaa tiedossa. 3H-naiset kokoontuvat Hankoon. Voi sitä rapujen saksien kalinaa
ja puheen papatusta, joka perjantai-iltana Hangonkylässä raikaa! Sitä odottaessa työviikko menee varmasti vauhdikkaasti.

Nyt saattaisi olla pienen jälkiruoan paikka. Se voisi olla vaikka mustikoita ja mansikoita ja vaniljajäätelöä.... mmmmm

Mukavaa sunnuntai-iltaa muihinkin koteihin!

Kommentit

 1. Kyllä oot silti rohkee mimmi - mie oisin vaan uskaltanut siihen rosan väriseen "kahvikuppiin" pyörimään..... Oli varmasti nautinnollinen päivä lapsien kanssa. Hyvää työviikkoa!
  Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkös ookki?:) Kahvikupeissa kävinkin pyörimässä, eikä niissä pelottanut kovinkaan paljon. Päivä oli kiva, mutta 7 tuntia sitä menoa vei kyllä voimat... Kiitos ja terveisii!

   Poista
 2. Hanko on ihana kesäkaupunki niinkuin Porvookin mistä sinulla olikin kuvia. Minä olen tänä kesänä kiertänyt Hangot, Tammisaaret ja Porvoot.. kesäturistina :)
  Mukavaa ensiviikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös Hangosta tosi paljon. Ihana mennä sinne(kin) pitkästä aikaa. Kesäturistina Suomessa on kiva kierrellä. Siitä on myös se hyöty, ettei tarvitse olla pitkään pois kotoa. Kurkistin pikaisesti blogiisi ja te näytätte todella nauttivan matkustelusta. Täytyy lukea lisää oikein ajan kanssa. Me taas ollaan ihan kotihiiriä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!