Kaunis koti


Viikonloppu meni helteestä nauttien ja pikkusiskon kanssa seurustellen. Tehtiin ruokaa, parannettiin maailmaa ja pohdittiin elämää, saunottiin, käveltiin, juostiin pesutuvassa ja värjättiin hiuksia. Muunmuassa kaikkia näitä ehdittiin parin päivän aikana touhuta.
Tänään palasinkin taas töihin ja arkeen. Pientä lomaltapaluun tuomaa hitautta oli havaittavissa, mutta eiköhän se vauhti tämän viikon aikana pikkuhiljaa palaudu ennalleen.

Kävimme tänään töiden jälkeen katsastamassa miten vanhimman poikani perheen uuden kodin remontti on edistynyt. Ja hyvältähän siellä näytti! Paljon on parissa kuukaudessa asunnossa tehty muutoksia ja parannuksia. Ihan kaikki listat eivät vielä olleet paikoillaan ja sohvakin on yhä hakusessa, mutta isoimmat hommat, kuten keittiö ja koko yläkerran upea valkoinen laattalattia olivat valmiina. Saunaosastokin oli vaihtanut ulkonäköä tosi paljon ja aikaisemmin pienenä varastona ollut alakerran huone oli muuttunut kotikuntosaliksi koko seinän levyisen peilin ja kuntopenkin avulla.  Huone on kuulemma ollutkin jo ahkerassa käytössä.

Keittiö on minusta tosi hieno ja kristallivalaisin saarekkeen yläpuolella tekee siitä ihan ylellisen.Ruokailutilasta pääsee terassille ja sieltä pihalle

 


Ahkerassa käytössä oleva upea piano on olohuoneessa kunniapaikalla
Nuoren huilistineidin huone oli niin siisti :)


Myös piha on sopivan kokoinen ja suojaisa


Ihanaa, että pihalle on jätetty vanha kaivon pumppu, josta voi myös ottaa kukkien kasteluvedet.

Kommentit