Kakkuvuokien uusi elämä ja syysunelmaa...Tässä Paraisilta ostamani vanhan kakkuvuoan uusi elämä. Eikös ole näppärä? 
Aikaisemmin kananmunat ovat olleet vanhassa lasipurkissa, mutta vaihtelu virkistää tässäkin asiassa :) Lisäksi minulla on toinen vanha vähän isompi kakkuvuoka, johon on yli 50 vuotta sitten kaiverrettu edesmenneen anoppini nimi. Siinä pidän tomaatteja ja valkosipuleita...ainakin toistaiseksi.

Tätä ei ehkä kannattaisi sanoa ääneen eikä ainakaan kirjoittaa julkisesti, mutta minä alan jo pikkuhiljaa kaivata syksyä..

Kesä on ollut ihana - lämmin ja sateeton ja kaikkea, mutta kun syksy on vaan vielä ihanampi. Minun tekisi kauheasti mieli värkkäillä kaikkea kotona, mutta eihän sitä kukaan järkevä kesällä sisällä touhua! En siis minäkään. Ja vaikka polttelen kynttilöitä ympäri vuoden, nauttii niistä syksyllä kaikista eniten. Syksyn kirpeät aamut ja hämärät ehkä kosteatkin illat, värien kirjo ja syysmyrskyt. Kuinka ihana silloin onkaan joko lähteä kävelylle tuulta päin tai käpertyä sohvan nurkkaan ja nauttia...

Olenkohan ihan höppänä, vai onko kaltaisiani syysihmisiä muitakin? 

Kommentit

 1. Voi ihana syksyn lapsi Anne-Maria - minä myös rakastan syksyn pimeitä iltoja kynttilän valossa sekä syksyn väriloistoa luonnossa :)
  Ei sitä ihan uskalla sanoa ääneen että nyt saa riittää nää helteet!!!!! iloinen olen kun olet samaa mieltä!
  Vointeja - meille torstaiksi luvassa ukkosta ja sadetta! Terveiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva löytää muitakin höppänöitä syksyn lapsia! Nautitaan yhdessä tulevista syysilloista :) Ja tulisipa meillekin kunnon ukonilma!

   Poista
 2. Aivan samaa ajattelin tänään kun istuin järven rannalla uinnin jälkeen. Kuvasin silmilläni jonnekin aivojen laatikkoon ihanan helteen, sinisen taivaan ja lämpimän järven ja ajattelin että nyt tämä riittää......syksy saa tulla!!!!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti sanottu Maija; niitä kuvia voi sitten katsella kun alkaa talvi ja pimeys ottaa kunnolla päähän. Ihanaa, että meillä vaihtelunhaluisilla ihmisillä on monta vuodenaikaa. Suukkosii!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!