Viimeinen päivä Villassa...

Joo, näin on - viimeistä iltaa täällä aloitellaan. Aamulla päätimme nimittäin aikaistaa kotiin lähtöä vielä yhdellä päivällä, eli starttaamekin jo huomenna! Kuulostaako pahalta koti-ikävältä? :)

Onhan me jo nähty ja koettu vaikka mitä tämän loman aikana. Nyt on taas niin ihana mennä omaan kotiin ja omiin ympyröihin, tuttuun ja turvalliseen arkeen. Myös tällä viikolla lähipiiristä tulleet 'uutiset' vahvistavat tuon arjen ja ns tavallisen elämän arvostamista.

Tänään sain taas miehen innostumaan pyöräilyretkestä. Mutkien kautta Paraisten keskustaan ja takasin teki sportstrackerin mukaan 23,7 km ja kaloreita kului lähes 700! 

Piipahdimme aikaisemmin kuvaamassani osto- ja myyntiliikkeessä. Voi sitä tavaran määrää!! Alakerta täynnä pientavaraa ja yläkerta huonekaluja. Nappasin alakerrasta yhden kuvan puhelimella, mutta tuo ei kyllä kerro koko totuutta, mutta antanee mielikuvan paikasta ja tarjonnasta. Sitä voisi kuvailla sanomalla 
"IHAN jokaiselle jotain"...


Vanha kakkuvuoka lähti mukaan ja käyttötarkoituksenkin jo tiedän ja kerron kotiin päästyämme.

Nyt odottelen saunan lämpiämistä pakkaillen tavaroitamme. Näin aamuksi jää vain Villan siivous ja auton käynnistys. Ja vaikka rauhallisesti ajellaan, ollaan jo iltapäivällä kotona! <3

Kommentit

 1. Ymmärrän hyvin että teille tuli kamala koti-ikävä ja pakko päästä takaisin omaan ihanaan pesään!
  Mutta meillä paukkuu ja pamahtelee....on nimittäin Sveitsin itsenäisyyspäivä huomenna elokuun eka päivä! Meidän kaupungissa sitä juhlitaan jo tänä iltana ja just äsken oli upea ilotulitus. Näkyi hienosti meidän ikkunasta ja Maikki-kissakin kurkki vähän sohvan takana urheasti silmät tapilla.
  Hyvää kotimatkaa!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!