Se kukkii sittenkin!
Pieni "puhuttelu" rodolle taisi tehdä hyvää.  Pienet, kuivat nuput ottivat selvästi oikein vauhtia ja pullistelevat nyt tohkeissaan yrittäen parhaansa saadakseen edes muutaman kukan aikaiseksi. Yllä yksi parhaimmista pullistelijoista :)

Viikonloppu meni taas kerran ihan hujauksessa. Lauantaiaamuna nukuttiin koko viikon univelat kerralla pois ja juotiin aamukahveja suurinpiirtein puolilta päivin. Näin ihanalla ilmalla pitkään nukkuminen tosin tuntuu lähes rikolliselta ja harmittaa,  kun päivästä hukkaantuu monta tuntia umpi unessa. Toisaalta uni oli varmasti tarpeeseen, kun sitä niin pitkään vaivatta riitti. Illalla kävimme vielä ystävättäreni tyttären lakkiaisissa herkuttelemassa. 
Tänään olikin jo helppo herätä ajoissa ja kiirehtiä nauttimaan aamiaista pihalle. Enpä täältä ole sen jälkeen juuri poistunutkaan. Pojat ja pikkutytöt kävivät lounaalla, joten jouduin muutaman kerran piipahtamaan keittiössä, mutta kaikki muu aika on oltu pihalla. Kävin hakemassa pari sireenin oksaaja sidoin niistä kimpun lounaspöytään. Kauniita, eikös vain?
Olen jälleen kerran yrittänyt parhaani perennojen ja muiden kasvien kanssa. Kuopukseni avulla istutimme naapurilta saadun komean saniaisen takapihan rinteeseen. Liuskekivien väleistä on ruoho hävinnyt lähes kokonaan. Rautalehdet ja voikukat olivat vallanneet tilan. Kitkin mokomat rikkaruohot pois ja laitoin tilalle ruohonsiementä ja multaa. Toivottavasti välit alkavat pian vihertää.

Otin jokunen päivä sitten pitkästä aikaa kuvia sisältäkin; keittiöstä ja makuuhuoneesta. Alunperin ajatus tämän blogin sisällöstä olikin etupäässä sisustaminen ja siihen liittyvät jutut, mutta nyt on oltu pihalla ja ties missä jo pitkään. Seuraavaksi tuleekin postausta sisältä. Tässä vähän esimakua.
Nyt valmistautumaan huomiseen, jolloin täytyykin osata suunnistaa uuteen osoitteeseen töissä. Uudet haasteet ja työkaverit odottavat! :)

Kommentit

 1. herra jee...........olin jo huolissani kun et kirjotellut mitään moneen päivään, meillä myös istutettu ja siivottu pihaa......hyvää uutta työpaikkaa ja hyviä työkavereita!

  hortonomi suominen

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen työpaikkaan!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!