Päivitys takapihalta...


Voikun saisin tuon kyyhkysten kujerruksen ja mustarastaiden sävelkuviot nauhoitettua tänne. Ihana ilta omalla takapihalla, josta saatavilla olevalla tekniikalla tämä päivitys :)

Piipahdin töiden jälkeen keskustassa tapaamassa ihania naisystäviä. Vaihdettiin kuulumisia ja nautittiin muutama lasillinen auringossa. Kotimatkalla keräsin kimpun koiranputkia maljakkoon.

Hetki sitten satoi pikkuisen ja jossain kaukana jyrisikin. Nyt on taas lähes pilvetön taivas. Ehdin kuitenkin jo sytyttää muutaman kynttilän....ja radio soi hiljaa.... Ah kesä ja oma koti... <3


 Tämmöiset tunnelmat tänään...Kommentit

 1. Juu kesä....ihanaa! Tänne himputin kukkulalle tuli vihdoinkin kesä tai ainakin toistaiseksi aurinko paistaa ja ihanan lämmintä. Oikein hikoiltiin kun siivottiin pikkuista kesämökkiä. Järvi on vielä hyytävän kylmä kun vähän kastelin koipia.
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säät on ihan sekaisin. Alkuviikosta Utsjoella oli lämpimämpää kuin Rivieralla. Otetaan kaikki irti näistä ihanista illoista! Terveisiä ja haleja!

   Poista
 2. On se vaan niin ihana tää pohjolan kesä ja varsinkin illat! Meille ei prinsessan häihin kutsua tällä kertaa tullut joten saamme siis nauttia oman takapihan ihanuudesta ja rauhasta - mitä nyt harakat huutaa ruotsiksi Sirppis kissalle joka on ihan supisuomalainen.
  Pitäkää huolta toisistanne!


  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!