Kuvia sisätiloista

Toissapäiväinen kaveritapaaminen meni sitten pieleen. Olo alkoi töissä tuntua huteralta ja kuumeiselta, joten suuntasin treffien sijaan kotisohvalle lepäämään. Sohva olikin sitten pesäni koko eilisen päivän ja suuren osan tätäkin, mutta nyt olo alkaa pikkuhiljaa kohentua. Niinpä ajattelinkin laitella niitä lupaamiani sisäkuvia näytille.

Asuntohan on alunperin 4h+k siten, että alakerrassa on olohuone ja avokeittiö. Yläkertaan on piirretty 3 makuuhuonetta, vaatehuone ja kylpyhuone. Koska meitä asuu täällä vain kaksi henkeä, yhdistimme samantien kaksi makuuhuonetta yhdeksi tilavaksi huoneeksi. Jossain vaiheessa asunnosta oli poistettu vaatehuone ja sen me rakensimme uudelleen - tosin eri paikkaan kuin alkuperäinen - muutama vuosi sitten. Ja vaikka tila uudelle vaatehuoneelle lohkaistiin ensisijaisesti makuuhuoneestamme, jäi sinne edelleen aivan riittävästi tilaa.
Kartellin Componibili-yöpöydät ostimme jo edelliseen kotiimme


Uuteen vaatehuoneeseen pääse vasemmalla olevasta liukuovesta

Budhan pää ystävän tuliainen ja kirjatuki Perfect Homelta


Uusvanha vaatekaappi on valmistettu Virossa ja painaa "tonnin". 

Tämä nurkka näkyikin jo aikaisemmassa "Löytöjä ja tuunauksia"-postauksessaniIhanaa perjantaita kaikille! Toivon, että minunkin kuntoni tästä vielä kohenee, niin pääsen nauttimaan viikon parhaasta hetkestä eli perjantai-illasta!

Kommentit

 1. Niin sööttiä !
  Parane pian!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maija! Kyllä elämä taas voittaa Suukkosii sinne myös!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!