Kiirettä pittää...

Huomenta! Nyt on pikkuisen kiirus. Mies lähtee keikalle ja meille kokoontuu iltapäivällä ihana tyttöjoukko. Olemme nuorina neitoina aloittaneet suurinpiirtein yhtä aikaa työuriamme valtion puhelimessa ("Riksi") Helsingin postitalolla. Voi niitä aikoja! No, niihin muistelemisiin ehkä joskus toiste. Nyt täytyy ruveta valmistautumaan tyttöjen tuloon. Pientä siivousta ja ruoan valmistamista, tyynyt ja emäntä ojennukseen, kynttilät ja kattaukset valmiiksi jne.

Ja vettä sataa, tosi hienoa! Koko työviikon on aurinko paistanut ja helle hellinyt,  mutta nyt on umpipilvessä ja vettä tulee luultavasti koko päivän. Onneksi voimme silti istua ulkona markiisin alla.. naapureiden iloksi ja huviksi :)

Mukavaa lauantaita kaikille muillekin!

Kommentit

 1. Voi tytöt, viettäkää ihana rupattelupäivä! Munkin olis pitänyt olla siellä. Kerro terkkuja jos joku vaan muistaa minut.
  Täälläkin sataa. Pikkuisten koululaisten piti tehdä juhlakulkue kaupungilla mutta peruttiin sateen takia. Meillä koulu loppuu vasta viikon kuluttua.
  Bisous á toutes!
  Maija ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron terveisiä Maija! Näytän kuvan, jos eivät muuten muista :) Suukkosii sinne myös kaikille!

   Poista
 2. Aivan ihana tuo markiisi...
  Mistä olet sen hankkinut?

  Eksyin blogiisi ja nyt jo ties monettako kertaa
  täällä lukemassa ja ihastelemassa kuviasi.

  Mukavaa elokuista viikkoa!

  Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Markiisi ostettiin pari vuotta sitten Finnkaihdin-liikkeestä ja se on kyllä ollut hintansa arvoinen. Samaan aikaan hankittiin myös infrapunalämmitin. Kiva, jos tykkäät blogista ja jutuista :) Nautitaan elokuun lämpöisistä illoista.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!