Piipahdus Plantagenissa ja uusi essu

Ei tämä kukkateema tunnu loppuvan. Hirveä vimma laittaa pihaa kesäkuntoon, kun sitä sai odottaa niin pitkään! Tänään sain vihdoin miehen ja auton Plantageniin ja hankin muutaman kesäkukan lisää. Puoliso totesi kassalta lähdettyämme, että onneksi meillä ei ole suurempaa pihaa... Siihen ei voinut muuta sanoa, kuin että tämähän oli vasta alkua, ensi kuussa haetaan sitten ne varsinaiset perennat ja taimet :) Nyt mukaan lähti vain muutamia markettoja ja muratteja, laventeli, riippuva jasmike amppeliin yms. Osan sainkin samantien istutettua ruukkuihin. Toivottavasti ei tule hallaöitä, olen tosi huono levittämään harsoja kasvien päälle illalla.

Huomenna en pihan laittamiseen ehdi paneutua. Kummityttö vihitään lauantaina eikä minulla ole "mitään päälle pantavaa"! Alan siis aamusta alkaen valmistautua sovittamiseen, vaatteiden riisumiseen ja taas päälle pukemiseen, kuumuuteen, huonoihin valikoimiin, vääriin väreihin ja kokoihin,  "huonosti suunniteltuihin malleihin", masennukseen... huoh :( 

Jos satun jotain kaunista, istuvaa ja edustuskelpoista löytämään, tulen jakamaan sen ilon kaikkien kanssa! Kuten alla olevan uuden ihastuttavan essuni, jonka tilasin sisustus24.fi:stä. Tutustuin yritykseen kevätmessuilla ja ihastuin nuoriin reippaisiin yrittäjiin. Kukkia ja istutuksia sittenkin vasta ensi kerralla :) Nyt pehkuihin!

Kommentit

 1. Ihana essu! Tuota voisi jopa pitää hameenakin, tai takapuoli sieltä ehkä pilkistelisi vähän liikaa......
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mutta jos tilaisi toisen ja pitäisi sitä takana...?:)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!