Pihan laittoa ja hyvää ruokaa..

No huh-huh kuinka onkaan kylläinen ja rento olo! Reilu viiden tunnin touhuaminen pihalla, sauna ja grillattu lohi tekivät tehtävänsä. Olen ihan poikki. Ja vielä pitäisi jaksaa viettää lauantai-iltaa puolison kanssa ja katsoa komisario Frostia, joka on ihan mun lemppari. Niin on myös juuri nyt tuleva Midsommerin murhat, joka tallentuu ja katsotaan myöhemmin.  Ihan varmuudeksi tallentuu myös Frost, koska liian usein on käynyt niin etten tiedä kuka oli murhaaja, kun herään lopputekstien aikana...

Eilen ja tänään on herkuteltu. Ei pussikeitoilla, vaan jollain ihan muulla. Eilen nautimme vasikan entrecotit parsan ja mozzarellasalaatin kera. Tänään grillattua lohta lämpimän fenkoliappelsiinisalaatin ja tällä kertaa grillatun parsan kanssa. Onko muut huomanneet, että kala väsyttää? Meillä toimii ihan unilääkkeenä. (Mies tuhisee nojatuolissa tuossa vieressä umpiunessa :) ) Tuo fenkolisalaatti muuten sopii lohen kanssa niin hyvin. Suosittelen!

Ja piha on tosiaan nyt siivottu ja haravoitu. Kevät voi minun puolestani tulla. Kävin myös ostamassa orvokkeja purkkeihin, mutten jaksa istuttaa niitä tänään. Teen sen huomenna ennen kutsuille lähtöä.
Kiviä Hornbekin ja Gillelejen rannoiltaPihanvartijapossu ja jouluruusun nuput


Lasillinen roséta palkitsee ahkeran uurastajan
Leppoisaa lauantai-iltaa!

Kommentit