Miksei aina voi olla perjantai, perjantai....?

Perjantai on kyllä paras päivä kaikista! Se, kun pääsee töistä pois, käy hakemassa jotain hyvää syötävää, tulee kotiin, laittaa radion auki jossa alkaa Puhelinlangat-laulaa. Siinä samalla kun valmistelee ruokaa ja kuuntelee ties kuinka monennen soittajan saunan lämmitysohjeita ja -kokemuksia ja maistelee maukasta viiniä - siinä voi nollata viikon mahdolliset vastoinkäymiset ja iloita onnistumisista vielä kerran. 

Loppuillasta sohvan nurkassa voi katsella telkkaria, lukea tai vain olla - niin kauan kuin huvittaa tai nukahtaa.  Ei tarvitse miettiä huomisen heräämistä, töitä tai velvollisuuksia. Näistä syistä perjantai on ihan paras!

Tämä perjantai poikkesi minulla totutuista vain tuon viinin ja ruoalla nautiskelun osalta. Tein sitäkin maukkaamman pussikeiton ja tosi ison lasin vettä! Mies sen sijaan nautti koko setin.

Perjantaina meillä ei myöskään koskaan siivota. Se tehdään joko torstaina tai lauantaina tai ihan minä muuna päivänä tahansa, mutta ei koskaan perjantaisin. 

Otin muutaman kuvan rappuseinän valaisimesta. Se hankittiin Skannosta kun muutimme tänne ja minun on vaikea kuvitella tuohon paikkaan mitään sopivampaa valaisinta. Valaisin itsessään on kirkas "pleksilätty", joka on muotoiltu kynttelikön malliseksi. Siinä käytetään lamppua, joka 'heittää' valon taaksepäin, jolloin kynttelikön varjo heijastuu seinälle.  Tykkään siitä ihan mahdottomasti!Huomenna pääsen vihdoin kampaajalle! Menen sinne aina suurin toivein, että tulen ulos pitkä, paksu ja kiiltävä leijonanharja hulmuten.  Jostain syystä ei ole koskaan vielä onnistunut. Ehkä huomenna!:)
Kerron sitten kuinka kävi.


Kommentit

  1. totta puhut kuomaseni - perjantai on viikon paras päivä oli sitten töissä tai vapaalla! yritän olla mukana "pienennys" operaatiossa sillä erolla että en syö pussiruokia vaan yritän olla salaatti-vesi linjalla :(
    tsemppiä meille molemmille!
    serkku-likka ruottista

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!