Leppoisa lauantai

Kävimme tänään Kevät-messuilla ihmettelemässä mitä kaikkea pihoillemme ja koteihimme on tänä keväänä tarjolla. Ja kyllä sitä tarjontaa olikin ja ihmisiä ihan valtavasti! Hullut päivät taitaa olla pientä ihmisten puutarhavillitykseen verrattuna! :) En ole mikään hyvä messuilla kävijä. Niillä on aina ihan liikaa ihmisiä ja tungosta ja väsähdän siksi nopeasti. Sen lisäksi pitäisi valmistautua ja miettiä mitä haluaa nähdä ja millä ständeillä käydä.  Muuten käynti menee eestaas haahuiluksi eikä näytteilleasettajista näe kuin murto-osan ja varmasti mielenkiintoisia juttuja jää monta näkemättä.  Huomenna kuitenkin muutama poiminta näkemästäni.

Tänään on myös välipäivä soppakuurissa. Piipahdimme kotimatkalla  Itiksen Stokkan herkussa ja ostimme sushia ja Alkosta kuoharia. Voi että maistuivat molemmat hyvälle! Nyt voi taas palata pussikeittoihin, kun on välillä nautiskellut kunnolla. 
Viime postauksessa mainitsemani Perfect Home kutsut menivät oikein hyvin. Paikalla oli emännän, isännän ja heidän suloisen punatukkaisen Olivia-tyttärensä lisäksi siskoa, mummoa, kälyä, kummia ja enoa. Eli ne olivat varsinaiset perhekutsut! Tilauksia tuli mukavasti ja tuotteet kiinnostivat ja miellyttivät. Kuvia en harmikseni ehtinyt ottaa, mutta ensi viikolla on kahdet kutsut, joten yritän korjata tilanteen silloin.
Tässä autoon kantamista odottavat kassit ja lelukori, joka toimii hyvin astioiden ja muiden herkästi särkyvien kuljettamisessa. Noihin kasseihin menee 3 Ikean kassillisen verran tavaraa, joten niistä tulee helposti tosi painavia.
Kommentit