Lauantaikin on ihan kelpo päivä...

Ei lauantaissakaan oikeastaan ole mitään vikaa. Tänään on ainakin ollut ihan loistava päivä! Oli ihana herätä auringon paisteeseen ja linnun lauluun. Päiväni  alkoi vihreällä teellä ja puolikkaalla purkilla rahkaa. Niistä saikin semmoisen määrän energiaa, että koti tuli siivottua vauhdilla. Siivouksen lomassa sovin jo itseni kanssa, että vaatehuone otetaan pikaisesti perusteelliseen käsittelyyn. Ikkunat kaipaavat myös ehdottomasti pesua, mutta en tee sitä ihan vielä. Muutamana keväänä olen pessyt kaikki ikkunat heti kun se on ollut mahdollista ja viimeistään seuraavalla viikolla on tullut ihan kamala räntä- ja vesisade, jonka jälkeen puhtaista ikkunoista ei ole ollut jälkeäkään. Nyt laitan säleverhot kiinni auringon paistaessa ja odotan kärsivällisesti talven selän lopullista taittumista.

Reippaan siivouksen jälkeen lähdin kampaajan käsittelyyn. Sitä paksua leijonanharjaa en saanut tälläkään kertaa, mutta ihan kivasti leikatut ja värjätyt hiukset, joilla on mukava ottaa kevät vastaan.

Siivottuun ja puhtaaseen kotiin piti tietysti saada tuoreita kukkia. K-Marketistamme löysin näin kauniin kimpun ja hortensian, joka hyvällä tuurilla pääsee ensi kuussa pihalle.

Huomenna on nuorimman sisareni toisen tyttären ristiäiset, isosiskokaan ei ole vielä kovin vanha - vuosi ja kolme kuukautta. Voin vain kuvitella millainen meno ja meininki talossa on muutamien vuosien kuluttua... :) Omat kolme poikaani ovat jo aikuisia, mutta vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja ennen kaikkea ääntä riitti heidän lapsuudessaan ja nuoruudessaan. Ihanaa aikaa, jonka joka hetkestä pitäisi osata nauttia. Niitä kun ei saa enää koskaan takaisin. <3

Kommentit