Hyviä päätöksiä ja pieniä vieraita

Tänään on vietetty leppoisaa ja raukeaa vapaapäivää. Jääkaapin tosin siivosin ja pesin perusteellisesti. Joka ainoa purkki, pullo ja paketti ulos, tilannetarkistus ja kaikki vanhat tai muuten käyttökelvottomat surutta roskiin. Meillä ei ole (ikävä kyllä) isoa jääkaappia, mutta kolme muovikassillista lähti jätteisiin. Mistä ihmeestä sitä  turhaa tavaraa kertyy jääkaappiinkin?

Tein myös pienen lenkin ja kävin samalla hakemassa lähikaupasta mustaleima Koskenlaskijaa, jota tarvitaan tämän päivän suppilovahverokeittoon. Kuivatut suppikset ovat jo likoamassa ja kohta kodin täyttää ihana freesatun sipulin ja valkosipulin tuoksu...

Tämä ihanuus loppuukin sitten joksikin aikaa kokonaan! Huomenna nimittäin alkaa jo aikaisemmin lupaamani "soppakuuri" ja ruokavalio koostuu jonkun aikaa alla olevista tuotteista. Koville tulee ottamaan, tiedän sen, mutta nyt ei muu auta - kesä tulossa eikä uikkarin päälle pukeminen houkuttele :(Pari vuotta sitten näillä eväillä ylimääräiset kilot lähtivät ja olo oli tosi hyvä ja energinen. Sen jälkeen se onkin sitten vain itsestä kiinni, jos kilot tulevat takaisin. Minä palasin vanhaan tapaani syödä... Jospa tällä kertaa onnistuisin paremmin. Kirjaan tänne tuloksia ja tunnelmia, eli nyt tarvitaan kannustusta!

Takapihalla oli tänään vilskettä. Lintujen siemenpalloista on tippunut maahan siemeniä ja pienen pienet hiirulaiset ovat löytäneet ne. Ikkunan takaa katsottuna ne näyttävät tosi söpöiltä, mutta toivottavasti ne kuitenkin siirtyvät jonnekin muualle, kun me pääsemme taas istumaan terassille...


Oravia pihapiirissä on aina juoksennellut paljon. Tämä yksilö olisi selvästi halunnut tulla peremmälle ja  asettua vaikka taloksi - nyt kun sitä kissaakaan ei ole enää terassia terrorisoimassa.

Siinä se tyyriinä istuskeli terassin tuolilla :)

Kommentit

  1. Varo vaan niitä pieniä hiirenruokia , tutuilla hiiret muuttuivat hetken päästä rotiksi, ruoka houkutteli - inhottavaa.
    Hei onnea uudelle blogille, tästä se lähtee :)

    VastaaPoista
  2. Huh! Juuri tuon takia tarkkailen pihaa silmä kovana. Rotta takapihalla karmii. Tulee vain sääli pikkulintuja kun talvi vain kestää ja kestää. Kiitos onnitteluista, tämän kirjoittaminen on innostavaa ja inspiroivaa! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!