Monessa mukana ollut ja paljon nähnyt pöytä

Yksi kotimme klassikoista on italialainen tarjoilupöytä 70-luvun alusta. Se on kulkenut mukanani kaikki nämä vuodet ja nähnyt monta muuttoa ja asuntoa. Pikaisella laskutoimituksella sain luvuksi 15 lukaalia! Jos pöytä ei syystä tai toisesta sopinut tai mahtunut omaan kotiini, oli se lainassa kavereilla. Kerran taisi tilanne olla se, ettei pöydälle löytynyt paikkaa kenenkään luota ja se joutui viettämään tovin verkkokellarissa. Vaihtelunhaluisuudestani huolimatta, en onneksi ole pöydästä näiden vuosien aikana luopunut. Se on ajaton, pienikokoinen ja moneen tarkoitukseen ja tyyliin sopiva. 

Nyt pöydän tehtävä on toimia "drinkkipöytänä" ja laskutasona lukunurkassa portaiden alla. Pyörät eivät ikävä kyllä ole alkuperäiset, muuten pöytä on hyvässä kunnossa. Valkoinen muovi on ajan saatossa hieman kellastunut, mutta se ei sen charmia himmennä. 

Pöytä näyttää olevan uustuotannossa, mutta tätä mustavalkoista versiota ei ilmeisesti valmisteta enää. Uusissa malleissa kehikko on läpinäkyvää muovia ja tasot värikkäät, esim punaiset. Sellainen ei meille kyllä sopisikaan... :)

Toiseen tasoon on painettu teksti: "GUZZINI-DESIGN L. MASSONI MODELLO DEPOSITATO-MADE IN ITALY"Kommentit

  1. älä ihmeessä hävitä tuota tyylikästä kalua!
    munakasta pääsiäistä! Tarja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!