Kevätpäiväntasaus!

Tästä päivästä se alkoi virallisesti. Kevät! Eikä tarvinnut mennä töihin.  Olin sen sijaan "pekkasvapaalla" ja vietin päivän appiukon kanssa sairaalassa  tulevan lonkkaleikkauksen etukäteistutkimuksissa. Matkoineen aikaa meni työpäivän verran, ja siitä suurin osa odotellen kutsua joko röntgeniin, sairaanhoitajalle tai anestesialääkärille. Hyvää ja ystävällistä palvelua saimme, vaikka se vähän hidastempoista olikin.

Kävin myös hakemassa postista tilaamiani kevätvaatteita. Kaikki menevät ikävä kyllä palautukseen :(
Ne olivat kaikki liian suuria!?  Yleensä paketeista ilmestyy makkarankuoria tai muita vastaavia mielen pahoittajia, joten tämä oli outoa - onkohan OTTOlla normaalia suuremmat koot? Laihtunut en ikävä kyllä ole. 

Laihtuminen ja laihduttaminen on ollut "agendalla" jo viime syksystä lähtien. En ymmärrä mikä siinä on nyt niin vaikeaa? Pari vuotta sitten päätin ja aloitin ja pudotin toistakymmentä kiloa reilussa parissa kuukaudessa! Minulla oli koko kesän niiiin hyvä ja energinen olo. Sitten tyhmyyksissäni repsahdin taas syömään "mitä sattuu ja kuinka paljon vaan" ja lähes kaikki kilot ovat tulleet takaisin. Se masentaa. Taidan ottaa heti pääsiäisen kyläilyn jälkeen tehospurtin. Jos kirjaan tulokset tänne, saatan jopa onnistua.... ?

Etupihalla onkin jo lähes päääsiäinen.


                                     

Kommentit