Tästä se alkaa!


Aloin jo viime syksynä suunnitella omaa blogia, mutta sitten tuli "kaikenlaista" muuta ja kiireellisempää, joten se jäi suunnitteluasteelle. Talven aikana olen seurannut muutamia blogeja ja täytyy tunnustaa - jäänyt lähes koukkuun.  On ihana lukea hyvin ja ajatuksella kirjoitettua tekstiä ja ihailla upeita kuvia. Suurin osa seuraamieni blogien pitäjistä voisi ikänsä puolesta olla tyttäriäni ja sitä suuremmalla ihailulla luen heidän tekstejään. Minä en 30 vuotta sitten varmasti olisi pystynyt samaan.... Tosin se ei siihen maailman aikaan olisi teknisesti ollut edes mahdollista. Silloin näitä samanlaisia ajatuksia, haaveita, kokemuksia ja tunnelmia yritettiin kertoa ja kuvailla ystävättärien kesken puhelimessa tai hiekkalaatikolla.

Nyt odotan todella kärsimättömänä, että talvi vihdoin loppuisi ja pääsisin suunnittelemaan ja laittamaan pieniä etu- ja takapihojamme kesäkuntoon. En ole ollenkaan viherpeukalo ja suurin osa istuttamistani kasveista on enemmän tai vähemmän kitukasvuisia ja ns yksivuotisia. Intoa on senkin edestä ja viihdyn noilla pikkupihoilla koko kesän "touhukkaasti ahkeroiden".  :)

Kun pihalle ei vielä pääse,  käytiin eilen Ikeassa.  Mattoa lähdettiin hakemaan, mutta tyynyjen kanssa tultiin kotiin.Kolme vasemmalla olevaa tyynyä ja toinen oikealta tarttuivat mukaan. Ehkä ensi kerralla löytyy se mattokin.
Huomenna lisää kuvia ja tuumailuja.
Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!