Muutoksia

No niin, se on jo elokuu ja Suomen lyhyt kesä pyörähänyt loppupuolelleen. Jälleen kerran alkukesä meni humahduksessa ohi, vaikka kuinka yritin hidastella ja nauttia sen jokaisesta hetkestä. 

On tässä tosin ollut jonkun verran hommiakin, se on vähän rajoittanut tuota nauttimista.
Paljon on silti saatu viime postauksen jälkeen aikaiseksi. 

Aloitetaan keittiöstä. 
Sen toimitti paikallinen Aina-keittiöt ja olemme olleet siihen todella tyytyväisiä.
Tapio Wirkkalan K2-135 valaisimet ovat mielestäni ihanat.
                            Olen lähestulkoon ylpeä ideastani piilottaa ”wanna-be-aamiaiskaappi” korkean kaapin muutamalle hyllylle. Kahvikone, blenderi ja paahdin ovat siellä helposti käytettävissä, mutta eivät vie tilaa pöytätasolla. Haluan muutenkin pitää tasojen päällä jotain kaunista, enkä koneita. Kun on tarve keittää kahvia pannu tolkulla,  otetaan perinteinen kahvinkeitin siksi aikaa esille.
                       Seinällä oleva juliste ostettiin edellisessä postauksessa remontin alla olleeseen kotiimme. Sieltä muutettuamme annoimme sen eteenpäin, mutta nyt se palasi mutkien kautta antamaan väriä muuten aika värittömään  mustavalkoiseen keittiöön. 
Pienen aamiaispöydän päälle hankittiin seinävalaisin, kun emme halunneet siihen katosta roikkuvaa mallia,  joka olisi tehnyt tilasta vähän rauhattoman.  
Lattialla on tumma vinyylilankku. Se on lämmin ja pehmeä jalan alla. Tasot ja välitila mustaa massiivilaminaattia. 

Tässä vielä pari ennen-jälkeen kuvaa. Säilytystilaa tuli ainakin paljon lisää :)


Keittiö on meillä luultavasti eniten käytetty huone. Siksi on tärkeää, että siellä viihtyy ja se on toimiva. Tämä keittiö on sellainen ❤️

Mukavaa elokuun alkua; pysykää terveinä!
-Anne

Kommentit