Kuhanyytit



Meillä grillataan kesällä paljon ja välillä ikuisiin kassler- ja jauhelihapihveihin tai pitsaan kaipaa vaihtelua. Lohtakin laitetaan aika usein. 

Löysin kuhanyyttien ohjeen joitakin viikkoja sitten sopivasti juuri ennen ystävien vierailua.
Niitä sitten laitettiin ja oli muuten tosi hyvää!
Ja helppoa.
 Folion päällä olevalle leivinpaperille kootaan "kasa" keitettyjä perunansiivuja, nopeasti freesattua fenkolia ja kevätsipulia sekä kanttarelleja. Maustetaan ripauksella suolaa ja mustapippuria. Päälle kuhafilee kahtena palana, päälle suolaa ja tilliä ja voita.


Nyytti kiinni, toinen folikerros ympärille ja grilliin. 
Voi maustaa ja mehevöittää sulaessaan alla olevat ruoka-aineet.

Valmiissa nyytissä on "kaikki".
Tämän lisäksi ei tarvita muuta kuin hieman sitruunaa ja hyvää ruokajuomaa.

Tehtiin myöhemmin samanlaiset nyytit hauesta, mutta kyllä kuha on aina kuha :) 

Anne



Kommentit

  1. Sun kaapista löytyy varmasti aineet vaikka mihin ruokaan. Mulla on aina nälkä kun luen ohjeitasi 😛

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!