Pääsiäinen Björkkiksen tapaan...

Perinteitä täytyy kunnioittaa ja niistä pidetään kiinni...ainakin jossain määrin.

Yksi meidän parhaimmista ja miellyttävimmistä perinteistämme on pääsiäisen vietto Björkkiksessä.
Eikä siitä perinteestä ole tarkoitus luopua - ei ainakaan vapaaehtoisesti.
Meitä hemmoteltiin ja pidettiin jälleen kerran niin hyvänä, että pääsiäinen voisi puolestani olla vaikka useamman kerran vuodessa.
Tosin sitä ei ehkä ns "vartalo kestäisi"... heh

Eikä nautinto rajoitu pelkästään ruokaan - sitä on koko 'setti'. 
Kaikki on kauniisti ja ajatuksella tehty ja valmistettu. Aikaa ja vaivaa säästelemättä.
Pöydän kattauksesta se alkaa...

Alkuruokana Gambas pil pil, San Miguel olut ja pataleipä
Hetken sulattelun jälkeen itsetehtyjä lammasmakkaroita, parsaa bearnaisekastikkeella, mustaherukkakompottia ja Musta valssi olutta
Aaaahhhh... 
Onneksi tässä välissä oli pieni sulattelutauko, jonka aikana otin muutamia kuvia 


Naapurin kanalassa oli ollut ylimääräinen kukko, joten pääruokamme oli Kukkoa viinissä, intiaaniriisiä, tryffeliä, kaneliporkkanoita, punaviinikastiketta ja tietysti hyvää punkkua.
Voi että oli hyvää!

Jälkkäri loksautti leuat (ja täytti vatsat lopullisesti)

Suklaaputous, ihanaa!!
Ei tarvinne sanoa, että oli hyvää... ja täyttävää... mummmmmsss

Kaiken tuon jälkeen pelattiin korttia ja naurettiin ohjeiden vaikeaselkoisuudelle täydet vatsat hytkyen.
Mentiin 'aikaisin' nukkumaan, herättiin myöhään ja istahdettiin runsaaseen ja tietysti kauniisti katetulle aamiaiselle.

 Voi pojat! Kiitos jälleen kerran! Olemme onnekkaita. <3 
Mutta ehkä on sittenkin hyvä, että pääsiäinen on vain kerran vuodessa :D

Onkohan kuva otettu meistä aamulla...?

Eikä syöminen loppunut tuohon, mutta siitä ensi kerralla. 

Aurinkoista viikkoa! 

Anne




Kommentit

  1. Melkein liian hienoa :) Heräsi syvä kastikekulhokateus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta Minna! Mitä Björkkiksessä ei ole, sitä ei kukaan tarvitsekaan... :D

      Poista
  2. "Veljekset keittiössä"! Tanskalaiskaksikko taitaa jäädä toiseksi...Tahtoisin Anita Ekberginä hypätä tuohon suklaasuihkulähteeseen!
    Terkkuja pojille! T. Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähes samanlainen touhu ja vauhti keittiöissä on. Ja höpötys ja naljailu ja ja ja... :D Tuota jälkimmäistä pitää vielä hetki sulatella. :D :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!