Kolme vuotta tarinoita....

Facebook, joka tietää ja muistaa kaiken,  kertoi että lähes päivälleen kolme vuotta sitten aloitin bloggaamisen. 
Juttua on kummasti riittänyt, vaikka aihepiiri ei kovin laaja, kantaaottava tai syvällinen olekaan. Näissä kotinurkissa on etupäässä pyöritty - hyvin paljon ruoan ympärillä. Ja vaihdettu mennen tullen sohvatyynyjen päällisiä ja värkätty milloin mitäkin.😂  
Parina viime kuukautena postauksia on ollut aikaisempaa vähemmän. Johtuu osittain laiskuudesta, muista 'kiireistä' ja ehkä vähän kyllääntymisestäkin. Ja jos itse en jaksa innostua touhuistani,  tuntuu etteivät ne luultavasti muitakaan ihan kauheasti kiinnosta. 

Aloin myös vähän aikaa sitten päivittää Instagramia, jonka on nopeaa ja helppoa. 
Kuva ja pari "hästägiä" ja se on siinä. Aina ei tarvitse olla niin kauheasti asiaa.
(Kiva, jos kurkkaat ja klikkaat siellä 'seuraa')

En kuitenkaan ole ajatellut lopettaa bloggaamista. Jaksan edelleen veivata ja suunnitella sisustusta, tuunata milloin mitäkin, asetella kukkia ja kattauksia, laittaa (ja syödä) hyvää ruokaa ja kuvata näitä touhujani. Vieraiden kanssa tai ilman, kotona ja kylässä.
Ja pian toiminta-alue laajenee taas ulos ja pihalle, joka on tosi mukavaa. Vaikkei peukaloni viherrä vieläkään, into pihahommiin ei ole hiipunut.

Blogisynttärin (ja pääsiäisen) kunniaksi ripustin eilen muutaman paperimunan kirsikanoksiin olohuoneen portaiden alle vanhan piirongin päälle ja otin tietysti niistä kuvia. :DTänään oli kaunis, keväinen ilma. En tosin päässyt nauttimaan auringosta kuin ikkunan takaa, kun vietin koko päivän äitini luona. Hoidettiin yhdessä kauppa- ja apteekkiasioita ja tehtiin peruskotihommia. Nyt on molemmilla hyvä mieli.

Brysselin todella surullisista uutisista huolimatta hyvää ja rauhallista tiistai-iltaa kaikille! 

Anne
Kommentit