Leivoin ensimmäisenä adventtina elämäni ensimmäisen pataleivän. Silloin tein sen vanhassa valurautapadassa. Se oli 'suksee'.
Joulun välipäivinä päätin kokeilla miten leipä onnistuu Sarpanevan padassa.
Ja koska kaapissa on nyt (kiitos ystävien joulukuisen tuliaisen) kaksi "Sarpiksen" pataa, tein Kotilieden ohjeen tuplana.
Kannatti kokeilla. Leivistä tuli superhyviä. Hyvä, ettei popsittu niitä yhdellä istumalla.
Jos pataleipä ei ole ennestään tuttu, suosittelen tekemään.
Se ei edes vaadi kummoisia leipurintaitoja.
Hyvää viikonalkua!
Anne
Kiitos vinkistä - pataleivän tein ja otin lämpimän limpun mukaan tänne töihin ja tosi hyvää on :)
VastaaPoistaMukavaa talviviikkoa sinne koti-suomeen! Tarja
Hyvähyvä Tarja! Eikös ollut helppoa? Talviset terkut täältä hankien keskeltä :)
VastaaPoista