Myrskylässä meille tarjottiin isännän itse metsästämiä ihania riistaherkkuja, mutta siitä huolimatta tai juuri siksi aloimme jo kotimatkalla miettiä "mitä tänään syötäisiin". Ehdotin pitsaa, eikä puolisolla tuntunut olevan mitään sitä vastaan.
ja lautaselle...
Raukeana ja vatsa täytenä on mukava levätä lämmittimen alla terassilla ja selailla uusia sisustuslehtiä.
Jos ette vielä ole paistaneet pitsaa grillissä, suosittelen kokeilemaan. Rapea ja maukas pohja syntyy mm. Vapun (Pimiä) "maailman paras pitsapohja" -ohjeen mukaan. Teimme tänään viime kesän tapaan 3 erilaista pitsaa ja voi veljet kuinka olivatkaan taas hyviä! 😛
Taikinan noustua kaulinta ja täytteet päälle...
Naminaminam, kuinka maistuivat! :D Kaikkea ei jaksettu syödä, joten huomisen lounas on valmis.
I love this "Easy living"..... 😎
Mukavaa viikonlopun alkua!
Anne
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!