Sisarrakkautta


Jokainen sisaren omistava tietää sisarrakkauden olevan lämmintä yhteenkuuluvuutta, huolehtimista ja suurta välittämistä.  Sisarusten seurassa ollaan sitä mitä ollaan, ei teeskennellä eikä esitetä, jaetaan ilot ja surut. Nauretaan ja itketään, ollaan samaa ja eri mieltä. Ja vaikka ei jatkuvasti tavata tai soitella, tiedetään että toiselta saa aina tukea ja apua, jos siihen on tarvetta.

Minulla on kaksi pikkusiskoa. Meillä on pitkät ikäerot, joten emme ole koskaan leikkineet yhdessä ja nuoruuskin elettiin eri aikaan.  Nyt seuraamme keskimmäisen siskon kanssa nuorimmaisen touhuamista pienten tyttöjensä kanssa ja muistelemme aikaa, kun omat lapsemme olivat pieniä... 

Nuo kaksi suloista pikkuprinsessaa tulevat kasvamaan yhdessä ja yhteen. Heillä on ikäeroa vain vuosi, joten teini-iässä voi olla tiedossa myös yhteenottoja ja "suukopua" :)

Meillä oli eilen siskospäivä Nuppiksessa. Pikkulikat kirmailivat pihanurmella toinen toistaan auttaen, joskin välillä mm traktorin ajamisvuoroista meinasi tulla erimielisyyksiä. 


Täti ja pienet kukkien kastelijat


Tämän suurisilmän kanssa tehtiin kakku :)


Ihanat tytöt ja suloiset sisarukset! <3

Viimeinen lomaviikko on huomenna puolessa välissä... Voisin jatkaa lomailua vielä pari viikkoa ilman mitään ongelmaa. Millä keinolla saan itseni motivoitua maanantaina työhön... 
taidan mennä tuumailemaan sitä sohvalle :)

Anne


Kommentit

 1. Niin ihania noi pikkuset! Ja teillä on loistava kesä!
  Täällä sataa niin pirusti että koko Sveitsi alkaa olla homeessa!
  Onneksi lähdetään syyskuun eka pv Espanjaan ja Ranskan ihanaan Provenciin.
  Ja elokuussa käpäisen Pariisissa parin ystävättären kanssa.
  Niin, ja lokakuussa tullaan Stokkan hulluille päiville!
  Bisous
  Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivätkös olekin. Vähän niinkuin teidän pikkuiset :) Heinäkuu on ollut tosiaan aivan mahdottoman ihana, ollaan nautittu täysillä. Kesäkuussa kyllä sitten paleltiinkin. Toivottavasti sielläkin ilmat paranevat. Halit!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!