Kun ei tiedä mistä aloittaisi...

Jumittaa... en pääse pakkaamisen ja raivaamisen aloittamisessa millään vauhtiin.

Nyt kun pitäisi touhuta koko ajan, istun pihalla tai käyn keräämässä vähän lisää sireenin oksia -
onhan ne toki nättejä :)


 Kierrettiin eilen K-Raudassa ja Bauhausissa ihmettelemässä erilaisten kaakeleiden ja laattojen määrää. Pitäisi nimittäin kohta tietää millaiset laitetaan kylppäriin ja laitetaanko keittiön ns välitilaan kaakelia, lasia, levyä vai eikö laiteta mitään...

Ei muuten ole helppo rasti. Valikoimaa on aivan liikaa! Juuri kun on mielestään löytänyt hyvän laatan tai kaakelin, tulee kulman takaa eteen vähän parempi vaihtoehto. Onneksi kylppärimme ja keittiömme ovat niin pieniä, ettei niihin saa omaisuutta kulumaan otti mitä tahansa.

Keittiön työtasoksi on jo päätetty ottaa valkoinen komposiitti, jossa on hieman "marmorikuviota". 
Olen niin mieltynyt siihen, että pyysin eilen Bauhausista yhden marmorilaatan mukaani. Sellaista ei (luultavasti) tule minnekään, mutta olen pitkään halunnut tuollaista levyä. 
Sitä voi pitää vaikka juustolautana tai erilaisten asetelmien alustana 
Eiks oo hieno? :)


Hommiin pitäisi tosiaan ryhtyä. Sain sentään tänään sovittua remonttimiehemme AK:n kanssa, että hän tulee purkamaan takapihan terassin ennen remontin alkua. AK on sen rakentanut, joten luotamme sen purkamisenkin hänen käsiinsä mieluummin kuin putkimiesten. Hän sen tulee kasaamaankin kunhan tästä showsta on selvitty.

Mutta  kyllä tämä tästä; odottelen nyt vielä hetken pakkausinspiraation iskemistä.

Huomiseksi on luvattu reilusti viileämpää säätä. Tarkeneeko kuitenkin kesähepenissä?


Anne

Kommentit