Kevennys jatkuu....


Aurinkoista kesäaikaa ja sunnuntai-iltaa!

Jatkanpa vielä juttua keveistä aterioistamme, joka tänään oli:



Olimme jostain syystä erehtyneet ostamaan kirjolohifilen ja kyllä siinä ja aidossa lohessa on eroa. Kirjolohi on selvästi mauttomampi ja rasvattomampi kuin aito merilohi. 

Hyvin maustettuna se oli kuitenkin ihan "syötävää".

Kevään ensimmäiset parsat maistuivat hyvälle, vaikka voisulaa tai hollandaisekastiketta ei tällä kertaa lisukkeena ollutkaan. Parsat ovat tosi meheviä juuri nyt!


Yksi meidän lisukesuosikeista on fenkoli ja se sopii erinomaisesti mm lohen kanssa. 
Yleensä lisäämme siihen appelsiinimehua ja paahdettuja pinjansiemeniä, mutta nyt ollaan tiukkoja ja ne jätettiin pois.

Reippasti mausteita vaan tähänkin laitettiin (mm chiliä ja valkosipulia)


Tällä annoksella jaksaa hyvin päivän neljänteen ateriaan, eli iltapalaan :)


Kyllä tämä tarkkana olo kannattaa. Housut, jotka menivät nipinnapin päälle tuntuvat nyt mukavilta ja olo on muutenkin kevyempi ja virkeämpi. Myös puoliso on kaivanut pienemmät farkut kaapin pohjalta jalkaan. Jatkamme hyvillä mielin samaan malliin.

Kävin tänään äitini luona Järvenpäässä. Seurustelua, pientä siivoilua ja "vanhojen muistelua". 
Ehdittiin myös kävelylle.
Joka kerta, kun lähden hänen luotaan ajattelen, että pitäisi käydä useammin. Yhdessä vietetty aika piristää häntä selvästi. Lupaan parantaa tässä asiassa tapani.

Nyt oikein mukavaa, valoisaa iltaa ja reipasta alkavaa viikkoa!

Anne



PS. Kellojen siirto ei tuntunut missään - vielä. Luulen, että illalla sammumme kuitenkin kuin saunalyhdyt telkkarin ääreen :) 





Kommentit