Valoisaa ja valkoista


Tuoksuvaista ja rauhallista itsenäisyyspäivän aattoa!

Ihana fiilis - kolme vapaapäivää edessä ja ensimmäistä niistä voi viettää hyvien ystävien seurassa  ja juhlia samalla Suomen itsenäisyyttä. Hieno ja tärkeä asia, jota ei arjessa tule juuri ajateltua.

Huomenna siis juhlitaan, mutta kuten aikaisemmin kerroin, alkuviikko meni sairastaessa ja pieniä tuunauksia tehdessä.

Olin pitkään (jälleen kerran) katsellut ympärilleni "sillä silmällä" ja todennut, että puuta on liikaa ja jostain puulajista on päästävä eroon. Totesin myös, että helpoin tapa olisi maalata ruokatilan ja keittiön zebranosta olevat ikkunalaudat valkoisiksi. 
Komerosta sattui löytymään maalia ja pensseleitä, joten ei siinä ns. kauaa nokka tuhissut,  kun kirjava zebrano oli kauniin valkoinen. :)


Mustasta pussukasta on helppo ottaa aamuvitamiinit.

Kun maalia oli tuon jälkeen vielä vähän purkin pohjalla, maalasin myös peräseinän hyllyt. Tosin niihin maalia ei riittänyt kuin näkyviin osiin... :-)


Puoliso ei jostain syystä ollut kauhean innostunut aikaansaannoksistani, mutta lohdutin sanomalla ettei tämä välttämättä "avaudu" hänelle heti ja että "silmä tottuu muutoksiin viiveellä".  

Minusta keittiön ja ruokatilan ilme on kuitenkin nyt selvästi valoisampi. Samaa/erimieltä? Tuolla näkyvät ainakin millaiset hyllyt olivat ennen maalausta.

Nyt taidan rauhoittua hetkeksi ja ottaa lasin viiniä ennen nukkumaan menoa. Huomiseksi olen jättänyt yhtä-sun-toista puuhaa ennen juhlan alkua.

Ollaan taas kuulolla!Kommentit