Glögiä ja manteleita ja muuta mukavaa...


Toivottelen näin jo etukäteen ystävät ensi viikolla kyläilemään. Tarkoitus on juhlistaa itsenäisyyspäivää ja istua pitkästä aikaa iltaa yhdessä. Ja entiseen tapaan ilta tulee luultavasti kulumaan ruokapöydän ääressä istuskellen ja jutellen. Menu alkaakin olla jo viittä vaille valmis...

Tämä viikko on mennyt vähän "ohi". Olo on ollut tiistaista asti pikkuisen flunssainen ja väsynyt enkä ole jaksanut tehdä oikein mitään. Eilen tosin pakotin itseni kaivamaan "salaiset aseeni" esiin ja silittämään vaatehuoneeseen kerääntyneen pyykkivuoren. Ihanaa, kun sain sen tehtyä! Nyt ne voi taas unohtaa vähäksi aikaa.

Tänään kotiin tultuani en ryhtynyt hommiin, vaan sytytin kynttilät ja laitoin itselleni kuuman glögin. Tykkään kauheasti glögistä. Mieluiten juon Alkon punaviiniglögiä, joka ei ole liian makeaa eikä liian vahvaa. Joskus maistuu myös tavallinen ruokakaupan glögi pienellä terästyksellä tai ilman. Mutta rusinoita ja manteleita täytyy olla aina! Ja vaikka juomasta pidänkin,  on kiintiö yleensä täynnä uuden vuoden kieppeillä...


Ostin viime lauantaina Lidlissä piipahtaessani viherkasvin...liekö jonkin sortin Bonsai..? En voinut olla ostamatta, kun maksoi ruukkuineen 11 euroa! Saa nähdä kauanko saan pidettyä hengissä.
Nyt se kiemurtelee ihanan Kubukseni ja Nougatista löytyneen tuoksuvan adventtikynttilän rinnalla. Tuohon Kubukseen voisi muuten laittaa myös kynttilät neljää adventtia varten... Sen taidankin tehdä. 

Viettäkäähän mukava torstai-ilta kaverit! <3Kommentit