Kotoilua, sisustuskirjoja ja kynttilänjalkoja


Hejssan! 
Varoituksista ja pelottelusta huolimatta kynttilät palavat tässä kodissa. Ja miehen vastusteluista huolimatta (tai häneltä salaa) tänne kerääntyy sisustuskirjoja ja -lehtiä. 

Yritän pitää molempia esillä ja selailla säännöllisesti, etteivät pääse pahasti pölyttymään. Lehdet ovat koreissa, kasoissa, arkuissa ja hyllyillä. Niitä on ihan liikaa. Mutta en raaski heittää poiskaan... "jos vaikka jonain päivänä etsin juuri tätä juttua/ideaa". Sisustuskirjat ovat etupäässä kirjahyllyssä ja olo- ja työhuoneen pöydillä. Siirtelen niitä hyllyn ja pöytien välillä vähän sesonkien mukaan. Kesällä esillä on enemmän piha- ja puutarhapainotteisia, syksyllä puhdasta sisustamista ja joulun lähestyessä otetaan esille joulukirjat. 

Tänään oli vaihtopäivä kun puutarhakirjat tekivät tilaa sisustamiselle. Nappailin järkkäilyn lomassa muutaman kuvan.

Sisustuskirjoja on yhteensä reilu 30

 Olen keräillyt pitkään erilaisia messinkisiä kynttilänjalkoja ja nuo kaksi näyttävät pitkästä aikaa niin kivoilta, että taidan ottaa loputkin alas kirjahyllyn päältä, putsata ja laittaa esille.

Tämän löysin joskus vuosia sitten Tallinnasta

Sarjapöytä löytyi Flemarin kirppikseltä, myös vuosia sitten. Olen miettinyt, jos maalaisin sen mustaksi ja siirtäisin alas sohvan viereen....Hortensioista tehdyn kranssin ostin pian kaksi vuotta sitten L M Erikssonin entisen "kesähuvilan" (=linnan) pihalla olleelta kirppikseltä.Nostin koko kesän etupihan pöytää koristaneen hortensian sisään, mutta se on tainnut ehtiä jo kärsiä kylmästä. Kaunis sininen lautanen löytyi appiukon vintiltä. Pohjassa on Arabian piippu ja nimikirjaimet A-L E... Kuka lienee tämä taiteilija.

Huomenna lähdemme viettämään tyhy-päivää työkavereiden kanssa Tallinnaan. Osa jää yöksi, minä tulen muutaman muun kanssa viimeisellä paatilla takaisin kotiin, omaan sänkyyn nukkumaan:)

Kommentit