Pieniä hankintoja Tukholmasta
Pitkistä kävelyretkistä huolimatta ehdimme myös kierrellä jonkun verran Tukholman kauppoja. Shoppailu kun ei ollut tämän matkan pääasia muutenkaan. Mutta toivomissani sisustusliikkeissä kuitenkin kävimme, joissain jopa muutaman otteeseen.

Melkein hotellin vieressä oli Svenskt Tenn ja sinne säntäsimme ensimmäisenä. Hankintalistalla olleita Ekollon vaaseja ostettiin sekä kotiin että tuliaisiksi. Jotain muutakin tuliaista sieltä löytyi, mutta sitä ei vielä ole annettu saajilleen, joten siitä ei sen enempää :)  Mutta Ekollon löysi heti paikkansa kodistamme.


Vaasin alla oleva tarjotin tarttui käteen vanhasta kaupungista, joka "juostiin läpi"

Aika lähellä hotellia, Östermalms hallin talossa on Bruka Desing. Sinne eksyimme jo viime reissullamme ja nyt se oli ilman muuta "listalla". Sen kaupan voisi ostaa tyhjäksi! Nyt matkaan lähti vain mustaharmaita keittiötekstiilejä. Kuvia kaupasta sen sijaan otin muutaman.Hotellin lähellä oleva Nordiska Galleriet oli ihan uusi tuttavuus. Kauppa oli täynnä kaikkea ihanaa (ja melko kallista) disainia, mutta pieni musta Kubus viime kesänä Tanskasta ostetun rinnalle oli mieleinen ja sopivan hintainen. Se löysi paikkansa Brukanista ostetun hepan vierestä työhuoneen seinältä. Mielestäni se sopiikin siihen oikein hyvin. Myös NK:ssa ja Illums Bolighusissa käytiin. NK ei tällä kertaa yllättänyt kovin positiivisesti, tuntui, että siellä oli samat tavarat kuin puolitoista vuotta sitten. Illumsilta sen sijaan ostettiin Orreforsin Hallon-kynttilälyhty.  En ollut huomannutkaan kuinka kauniin valon se heijastaa ympärilleen. Se on ihana!Siinä ostokset melkein sitten olivatkin. Hyviä ideoita ja haaveiltavia juttuja löytyi sen sijaan vaikka kuinka paljon. Ja sisustuslehtiä, niitä tietysti piti kantaa kassin täydeltä. Taidankin lähteä vähän selailemaan niitä samantien :)

Hyvät voinnit kaikille!

Kommentit

 1. Ihanaa tavaraa! Voin sanoa että mikään eurooppalainen kama ei voita skandinaavilaista tyyliä!
  Mullakin olis vaikka mitä ostettavaa sieltä; kun vain laukkuihin mahtuis !
  Jaa, että milloin meinaan tulla? Enpä vielä tiedä!
  Nauttikaa siitä mökkilomasta!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se taitaa Maija olla, tai sitten meidän makumme on vain sen suuntainen. Pitää varmaan ensi kerralla mennä pakettiautolla :)Mökkiloma koittaa lauantaina, laittelen siitäkin sitten kommentteja, Terveisiä kaikille!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!