Beach HouseTämmöinen ihana beach house löytyi eilisen Helsinkipäivän kierrokselta Bulevardin Daysta. Saapa nähdä, asettuuko siihen joku pihan kymmenistä tipupariskunnista asumaan. Kaikenlaista muutakin pientä kivaa löytyi ja paljon ehdittiin 8 tunnin kävelyn aikana. Sen verran lämpö ja kävely kuitenkin verottivat voimia, että mummotunneli ja muut riennot vaihtuivat lasilliseen kuohuvaa kotiterassilla. 
Yksi ihana yllätys oli törmätä vanhaan kaveriin Bulevardin ja Fredan kulmassa! Ehkä saamme  sovittua uuden tapaamisen syksymmällä ja voimme vaihtaa kuulumisia ajan kanssa.

Kotimatkalla poikkesin vielä Alepassa ostamassa maitoa ja sieltä löytyi yllättäen näin kauniita neilikoita.


Nyt lähdemme katsomaan mummon mökkiä Kreivilässä ja piipahdetaan samalla vanhassa Porvoossa, jossa ei ole käytykään muutamaan vuoteen. Toivottavasti tuo pilvipeite taivaalta hälvenee ja saadaan taas ihana aurinkoinen päivä.

Tämän päivän retkestä ja eilisestä lisää myöhemmin. Have a nice day!

Kommentit

 1. ihania Tukholma-kuvia ja tunnelmia täällä!
  ja voi että mua jäi nyt harmittamaan, etten hoksannut käydä Svenskt Tennillä: noita samoja vaaseja olen nimittäin ihastellut jo pitkään! nooh, seuraavalla kerralla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholma on useammankin vierailun arvoinen, joten ensi kerralla sitten Svenskt Tenniin. Ja suosittelen myös lentoa ja yöpymistä hotellissa. Se on niin paljon vaivattomampaa ja jää enemmän aikaa olla perillä! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!