Ilta täynnä naurua ja puheen pulputusta
Kylläpäs meillä oli mukavaa! Iltapäivä vaihtui illaksi ja ilta yöksi ja juttua vaan riitti. Muisteltiin menneitä, kerrottiin tästä päivästä ja tuumailtiin tulevaisuutta. On muuten oikein hyvä, että paikalla on useampi samoja asioita nähnyt ja kokenut ja ihmisiä tuntenut - varmistetaan että ainakin joku muistaa jotain... Sanat dementia ja geriatria vilahtelivat nimittäin keskusteluissa melkein huolestuttavan monta kertaa. Heli  antoi meille myös illan aikana hyviä ohjeita ja opastusta mm allien kiristämiseen ihan "kädestä pitäen". 

Jännä juttu on myös se, että koska kaikilla on ihan mahdottoman paljon kerrottavaa, saattaa kuulostaa että kaikki puhuvat yhtäaikaa eikä kukaan kuuntele toista. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa, se  voin vain keskusteluun osallistumattoman korvissa kuulostaa siltä... :D 
Sadekin muuten loppui ja ilta oli lämmin ja tuuleton.


Iloinen tyttöjoukko

Jälkkäriksi nautittiin mansikkatorttua jäätelöllä ja vaniljakastikkeella. 

Toivottavasti tapaamme taas pian. Monta vuotta tuli elinaikaa lisää kaikesta nauramisesta. Täytyy varmaan ruveta miettimään tavoiteiän nostamista, nyt se on 105 vuotta.

Kommentit

 1. Onko sulla uudet tuolit??? Hyvältä näyttävät. Kivaa teillä varmaan on ollut kuvastakin päätellen.
  T: Pike

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole uudet, siirsin ne etupihalta (enkä niistä kauheasti tykkää). Korituolit alkavat vedellä viimeisiään eikä uusia silmää miellyttäviä ja samalla sopivan hintaisia ole löytynyt. Koitetaan pärjätä tämä kesä näillä.

   Poista
 2. No, takuulla teillä oli hauskaa.....ja ihanaa mansikkakakkua!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!