Lukulampun valossa...

Vuosia hyvin palvelleet ja silmää miellyttäneet makuuhuoneen lukulamput alkoivat reistailla kesällä. Valoisina kesäiltoina se ei vielä juurikaan haitannut, mutta syksy ja pimeys olivat nurkan takana, joten aloitettiin uusien lamppujen metsästys.
Halusin samalla vaihtaa jalkalamput pöytämallisiin. Olin jo aikaisemmin kesällä vaihtanut yöpöydät sellaisiin, joiden päälle lamput sopisivat hyvin. Componibilin "pöytä" oli niin pieni, ettei siihen lamppu mahtunut. (Tältä näyttivät)

Ensin katselimme erilaisia mustia ja valkoisia vaihtoehtoja, mutta pikkuhiljaa messinkiset alkoivat viehättää. Päädyimme lopulta House Doctorin Game-valaisimiin.  Ne tuovat vähän 'blingblingiä' muuten melko harmaaseen makkariin. 

Noiden valossa on kiva lueskella hetki ennen unen tuloa.

Yöpöydälläni oleva viherkasvi on tuoksupelargoni. Luin jostain lehdestä sen sopivan hyvin makuuhuoneeseen miellyttävän sitruunaisen tuoksunsa johdosta. Kiikutin siis koko kesän pihalla olleen kasvin yöpöytäni koristeeksi. Samalla pelastin sen varmalta paleltumiskuolemalta 😊

Säätiedotuksessa luvattiin alkavalla viikolla räntää!! Ei nyt ihan vielä tarvitsisi...
syksy on ollut uskomattoman upea ja toivoisin sen jatkuvan samanlaisena vielä pitkään.

Mahdollisesta räntäsateesta huolimatta oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille tasapuolisesti 

AnneKommentit

  1. hienot on valaisimet! meillä pimeää ja märkää, mutta eihän se haittaa kun sisällä istuu. Teille mukavaa syksyä ja Joulun odotusta!
    Tarja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!