Missä astiat?

Ooo, mikä ihana hellepäivä tänään on ollutkaan! Pihalyhdyn kynttiläkin oli sulanut auringossa ihan velliksi. Kyllä tätä on odotettukin, joten nautitaan siitä nyt!

Tulin eilen luvanneeksi, että kirjoittelen työkaverin kommentista mieleeni tullutta juttua, joten onhan se helteestä huolimatta tehtävä. Hän nimittäin sanoi, että oli ollut melkein "huolissaan" mihin olen saanut kaikki astiat mahtumaan, kun emme laittaneet keittiöön yläkaappeja. Sitä on ehkä joku muukin tuuminut ja ihmetellyt ja ehkä kummastellutkin. Keittiön avohyllyillähän on vain aamiasastiat ja laseja sekä muutama harvemmin käytössä oleva "koristus" klik.

Astioita on reippaasta karsimisesta huolimatta edelleen riittävästi ja ne ovat löytäneet paikkansa. 
Suurin osa on olohuoneen puolella olevassa Ikean Bestå-kaapissa, joka vetää sisäänsä yllättävän paljon tavaraa.

Jalallisille laseille on paikka Nuppiksen vuokraemännältä ostetussa lasikaapissa ruokapöydän vieressä.

Pieneen keittiöönkin mahtuu aika paljon tavaraa. Erillinen, pyörillä oleva laatikosto on täynnä mm suurempia astioita, vatkaimia, leivontakulhoja sun muuta 'sekalaista'.
Kesäkussa vihdoinkin hankittu Vipp-roskis vapautti ison jätekaapin järkevämpään käyttöön. (Ainakin meillä se on perinteisesti ollut roskien lisäksi etupäässä muovipussien ja rättien valloittama). Vippi toimii kahden hengen taloudessa erinomaisesti ja on tyylikäs katsella :) 

Astioiden lisäksi keittiössä on tietysti kuiva- ja muuta ruokatavaraa. Ne ovat meillä lieden vieressä olevissa laatikoissa sekä katosta lattiaan ylettyvässä korkeassa kaapissa. Niin ja onhan tuossa lieden toisella puolella vielä karusellikattilakaappikin!


Summasummarum: Kaappitilaa ei ole liikaa, mutta sitä on riittävästi. Olen luopunut kaikista turhista/rumista astioista. Meillä ei ole erikseen juhla-astiastoa, vaan kaikki on päivittäisessä käytössä. Ruokatarvikkeille löytyy myös hyvin tilaa, mutta niitä ei voi kauheasti hamstrata, joka taitaa olla vain hyväksi tämmöisille syöpöille :D

Aurinkoista sunnuntai-iltaa jokaiselle!

Anne


Kommentit