Kirppislöytö!

Välillä jotain muuta kuin sisustusta...

Tyhjensin viime viikolla kellarikomeroamme keskimmäiseni autoon. Poika meni sunnuntaina tyttöjensä kanssa Itiksen kirppikselle myymään. Pöytä täyttyi suurimmaksi osaksi "niillä rumilla astioilla" ja muulla käytöstä poistetulla tavaralla. :)

Lähdin Nellyn kanssa lenkille ja katsomaan miten kauppa kävi ja ihmehän se olisi ollut, jos olisin tullut sieltä ihan tyhjin käsin kotiin. En kuitenkaan ostanut omia astioita takaisin, vaan tein ihanan laukkulöydön!  Vai mitä sanotte tästä.
Laukkuun kuului myös samaa sarjaa oleva lompakko. Se minulta puuttuikin, mutta laukkuja kaapissa on toki "muutama". Tätä en kuitenkaan voinut vastustaa. Pehmeää aitoa nahkaa, erittäin hyvässä kunnossa ja halpa! 
Laukun myyneellä rouvalla oli paljon hyvää ja korkeatasoista vaatetta ja muuta tavaraa myynnissä. Kirppiksillä kannattaa etsiä "omanlaista tyyppiä". Niiltä pöydiltä saattaa tehdä vaikka mitä löytöjä. Tässä kävi juuri niin ja jos minulla olisi ollut enemmän käteistä mukana, ties millaisen kassin kanssa olisin lähtenyt pois... :)
Onneksi löysin tämän! Se on kiva heittää syksyllä olalle.

Tänään ei kuitenkaan tunnu tippaakaan syksyiseltä, päinvastoin. Siksi taidankin nyt heittäytyä pihalle lepotuoliin nauttimaan auringosta. 

Aurinkoista tiistaita kaikkialle! 

AnneKommentit