Pitsaperjantai!

Myrskylässä meille tarjottiin isännän itse metsästämiä ihania riistaherkkuja, mutta siitä huolimatta tai juuri siksi aloimme jo kotimatkalla miettiä "mitä tänään syötäisiin". Ehdotin pitsaa, eikä puolisolla tuntunut olevan mitään sitä vastaan. 

Jos ette vielä ole paistaneet pitsaa grillissä, suosittelen kokeilemaan. Rapea ja maukas pohja syntyy mm. Vapun (Pimiä) "maailman paras pitsapohja" -ohjeen mukaan. Teimme tänään viime kesän tapaan 3 erilaista pitsaa ja voi veljet kuinka olivatkaan taas hyviä! 😛

Taikinan noustua kaulinta ja täytteet päälle...


Pitsakivi kuumaksi grillissä...
Pitsa pellille ja grilliin...
..paloittelu

ja lautaselle...
                     
Naminaminam, kuinka maistuivat! :D Kaikkea ei jaksettu syödä, joten huomisen lounas on valmis.

                                   

Raukeana ja vatsa täytenä on mukava levätä lämmittimen alla terassilla ja selailla uusia sisustuslehtiä.
                                                     I love this "Easy living"..... 😎

Mukavaa viikonlopun alkua!

Anne

Kommentit