Lisää Stringiä..

Kotimme on jatkuvassa "käymistilassa" ja luultavasti pahimmin siitä on kärsinyt työhuone. Erilaisia sisustustusviritelmiä on ollut ties kuinka monta.

Putkiremontin jälkeen luulin saaneeni työhuoneen ensimmäisenä valmiiksi, mutta aina sitä katsellessani tai ohi kulkiessani olin tyytymätön. Huone oli sekava ja sekaisinkin se oli aika usein.
Se on huone, jossa ei varsinaisesti 'asuta' ja näin ollen sinne on helppo ja kiva varastoida sitä sun tätä tarviketta, jolle ei justiin sillä hetkellä keksi parempaa paikkaa.
Se on harmillista, koska huoneessa ei ole ovea, vaan leveä oviaukko rappujen yläpäässä ja makkariin mennessä sekavuus osui silmiin useamman kerran päivässä ja joka kerta vähän närästi.

Sitten keksin - Stringiä pitää saada lisää!

Aikaisemmin oli vain korkea osa ja pari irtopöytää telkkarille ja muille tavaroille sekä hylly kirjoille.
String hylly

I like - huone on nyt selkeämpi ja "virtaviivaisempi". 
Nyt haaveilen  Schultenin rahista lepotuolin eteen..  ja Pirre saa kohta alkaa verhoilemaan ja uusimaan tuolien tyynyjä.  Onneksi koti ei koskaan ole valmis...
(kuvia katsoessani huomasin, että tuo valkoinen putkijohto pitää hetimiten vaihtaa mustaan...:) )

Huomenna lähdetään pienelle lomalle Tallinnaan.  Hyvä hotelli, maittavaa ruokaa, hieman hemmottelua ja rentoutumista, siinä matkaohjelma lyhykäisyydessään. 
Meinataan nauttia - satoi tai paistoi.

Aurinkoista keskiviikko-iltaa!

Anne

Kommentit

  1. hienolta näyttää :)
    toivottavasti oot raivannut paikan soppaterriinille ja kahvikupeille - en meinaa avata paketteja - avataan sitten siellä teillä!
    terveisin "huutokauppa mestari"

    VastaaPoista
  2. Kyllä niille varmasti paikat löytyvät :) kiitos, kun huutelit. Pian nähdään!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!