Valivalivalivali

Annen valitustoimistosta iltaa!
Aloitin vuoden ensimmäisen  arkipäivän valittamalla. Valituksen aihetta nimittäin löytyy..
Kuten rivien välistä täältä blogistakin on voinut lukea, putkiremontissa ei todellakaan kaikki mennyt ns putkeen. Oli vaikka mitä ongelmaa ja harmin aihetta.

Ikävä kyllä nämä lähes hermoja repivät vastoinkäymiset vain jatkuvat. Miten on mm mahdollista, että työmiehet ovat "vahingossa" katkoneet puhelinlinjat, josta syystä meillä ei ole vieläkään kiinteää nettiyhteyttä. Sama "vahinko" on käynyt auton lämpötolppien piuhoille - ei sähköä - ei lämpöä.. Jouluna vanha dieselimme yski käynnistäessä tosi pahasti. Ensi viikon alkuun on luvattu taas kipakkaa pakkasta, joten saa nähdä miten selvitään tai selvitäänkö ollenkaan. 
"Olen laittanut selvityspyynnön urakoitsijalle" - joo, ihan kiva tietää, mutta ei hirveästi lohduta, jos ei kerrota milloin vika korjataan. 

Keittiön sokkelit ovat yhä irrallaan, sähkömiesten roskiin heittämiä katkaisijoita ja lampun kiinnitystelinettä odotellaan edelleen ja useita muita "narinalistalle" kirjattuja puutteita on korjaamatta. 
Ärsyttää, harmittaa ja raivostuttaa. Etenkin se, ettei kukaan vaivaudu vastaamaan viesteihin tai ota kantaa ja vastuuta! Mutta näin kai putkiremonteissa pitääkin tapahtua, vai onko jollain kokemusta toisenlaisesta rempasta?

Onneksi puoliso helpotti tilannetta valmistamalla meille jätte-maukkaan poro-artisokka-pastan... mumselimummmms.  

Kyllä siitä oli apua  :D Ja nyt loppui valitus, joten oikein mukavaa perjantai-iltaa! <3

Anne

Kommentit