Kampaajalla

Olen värjännyt hiuksiani aina. Ensimmäinen kerta piti tehdä äidiltä salassa, kun halusin luonnonvaaleat hiukseni "vetysuperoksiblondiksi"..(taisin olla 16 tai 17 vuotias). Siitä se kierre sitten alkoi.

Vuosikymmeniä värjäilin itse, laitoin raitoja ja kokeilin jossain välissä tummaakin, mutta totesin, että olen blondi. Joitakin vuosia sitten lopetin itse värjäämisen. Päänahkani alkoi selvästi oireilla vahvoista väreistä ja päätin antaa ammattilaisen hoitaa homman.

Eilen oli taas aika käydä peittelemässä musta juurikasvu.

Varasin ajan Hakaniemen Salon Klipsiin Tyenille. Kun kerroin, että haluaisin ehkä jotain muuta kuin tämän tasaisen vaalean, Tyen ehdotti värjäystä kolmella sävyllä. Sovittiin myös, että väri voisi olla hippasen tummempi kuin nykyinen.

  Tyen osallistuu parhaillaan Wellan kilpailuun ja otti kuvat ennen ja jälkeen värjäyksen. Aika hyvä, eikös!?
(Wellan sivuilla voi käydä katsomassa kuvia ja äänestämässä)


Itse tykkään ainakin kovasti.. Kiitos Tyen!

Mukavaa torstaita!
Anne

Kommentit

 1. Ihanat hiukset.... Näytin kuvasi mun kampaajalle, että mä haluun kanssa.... :) -Hän käski kysyä, millä tuo väri oli tehty ? Jos vähän matkittaisiin..... :) T. Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä tästä kyllä tulikin. Mutta enhän minä tiedä mitä siihen laitettiin. Tyen kävi "takahuoneessa" tekemässä seokset. Kolmea eri väriä käsittääkseni laittoi. Kernaasti saa matkia! :)

   Poista
  2. Paitsi että nyt löysin Tyenin kirjoittaneen tuonne kilpailusivuille näin: "Tycki Nguyen

   ID värjäys illuminalla ilman folioita. Värinlevitys tumma-vaalea vuorotellen. #WellaColorsSuomi"

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!