Kaikki keinot käyttöön...

Viikko sitten aloittamallani kehokuurilla puhdistan kehoani sisältäpäin. 
Nyt näyttää ja tuntuu siltä, että myös ulkokuori on huollon tarpeessa. 

 Onneksi siihen on 'välineitä' kaupat pullollaan. 

Näillä korjaillaan nyt tilannetta täällä.


Hapsottaviin, lähteviin ja kuiviin hiuksiin kampaaja suositteli eilen tämmöistä Nioxinin pakettia. Shampoo, hoitoaine ja tehouute päänahalle... Katsotaan miten alkaa vaikuttaa.

Minulla oli pitkään rakennekynnet, joista tykkäsin kovasti. Anu kynsistudio Divassa osasi tehdä niistä juuri sellaiset kuin pitää.
Alkukesällä päätin kuitenkin pitää niistä ainakin vähän paussia ja antaa omien kynsien "levätä". 
Kynnet ovat nyt kuin silkkipaperia, ihan mahdottoman heikot! 

Avuksi siihen löysin Trindin juuri tähän tilanteeseen tarkoitetut hoitoaineet. Niidenkin teho jää nähtäväksi.

Kantapääni ovat surkeat :( Ne kuivuvat ja halkeilevat tosi helposti. Mainosten innoittamana ostin joku aika sitten Schollin uuden pyörivän raspin. Sen vaikutuksen tunnen ja näen jo nyt, se on erittäin tehokas, mutta myös hellävarainen. Hyvä ostos! Avonin jalkavoiteita olen käyttänyt jo pitkään.


Saunassa olen kuorinut auringon kuivattamaa ihoa ja sivellyt sen jälkeen itseni saunahunajalla. Sen jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Löylyveteen olen lorauttanut juhannuskoivun tuoksua. Kohta pitää varmaan siirtyä syksyisempiin aromeihin...

Kasvot ja kaula ovat saaneet nauttia islantilaisesta merilevänaamiosta ja egf-öljystä, joista kerroin jo aikaisemmin täällä

Näillä eväillä pitäisi siis saada ulkokuorikin syyskuntoon. Otan kernaasti vastaan vinkkejä ja muita hyväksi havaittuja ja koettuja keinoja "taistelussa rupsahtamista vastaan" :) 

Mutta, kuten kaikki tietävät, uni on yksi parhaista tavoista hoitaa kauneutta, joten lähdenkin pikapikaa yöpuulle!

Kauniita ja kaunistavia unia kaikille! <3 

AnneKommentit