Pitsaa grillissä

Kun en viime lauantaina maistanut Pompein pitsaa, teimme sitä kotona toissailtana. Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun teimme pitsaa grillissä pitsakivellä.

Täytyy kehua! 
Oli ihan varmasti parhaimmat kotona valmistetut pitsat, joita olen syönyt.
Pitsakivi tekee pohjasta juuri sellaisen rapean kuin oikeassa pitsassa pitää ollakin.

Käytin pohjaan durum-jauhoja, joilla saattaa olla pieni vaikutus onnistuneeseen lopputulokseen.
Täytteistä puhumattakaan... me teimme 3 erilaista.
Parmankinkku-, 3 juustoa- ja äyriäispitsat. 
Tomaattikastike oli tietysti myös itsetehtyä ja sitä keitettiin kasaan useampi tunti.

Keittössä tunnelma oli kuin pienessä pitseriassa :)


Jälkiruokana oli vaniljajäätelöä ja mansikoita basilikaminttuoliviiöljykastikkeella!



Viihdyimme pitkälle yli puolen yön kynttilöiden ja lyhtyjen valossa tammen alla...
Hyvää seuraa sekä ruokaa ja lämpimiä kesäöitä ei voita mikään!

Nyt kauppaan. Sitten haemme äitini katsomaan Villa Nuppiksen tunnelmaa..
Mahtaakohan hän tykätä.... ? 

Anne

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!