Kevyttä evakkoelämää


Ei voi lomasäistä valittaa,  ilmat ovat todellakin suosineet lomamme alkua!
 Olimme onnekkaita, etteivät helteet alkaneet viime viikolla, kun maalasimme taloa. Puhti olisi näillä lämpöasteilla aivan varmasti loppunut hyvinkin pian. Nyt alakerta on valmis ja yläkerran maalaus  saa odottaa seuraavaa sadepäivää. 

Me meinataan nimittäin nauttia näistä keleistä ulkona. Ja mikä onkaan nauttiessa, kun pihaa ja kukkia riittää, on varjoa ja aurinkoa ja tuolia moneen makuun.


  Puoliso ajoi tänään nurmikon ja minä raivailin kukkapenkkejä ja siirtelin tuttuun tyyliin tavaroita paikasta toiseen ja siivoilin nurkkia.

Saunalla on nyt uudet verhot ja Ikean ompelukone toimi hyvin. Se kannatti ostaa :)


Kuten näkyy, viihdymme evakossa oikein hyvin!

Vuokraemäntä tulee huomenna käymään. Vähän jännittää mitä hän tuumaa... Onhan täällä tehty aika paljon muutoksia eikä paljon mielipidettä kyselty.  Tai no, kysyin kyllä jo etukäteen, että mitä ei saa tehdä, johon hän totesi ettei usko meidän tekevän mitään sellaista mistä hän ei tykkäisi. 

Miten onnistuimme, selviää huomenna. Palaan asiaan vierailun jälkeen.

Koittakaahan saada nukutuksia helteestä huolimatta!

AnneKommentit

  1. kaunista, innolla odotan kun pääsen katsomaan kaikkea kaunista "live". toivottavasti lämpöä riittää jatkossakin sillä eihän lämpö luita riko! välillä kyllä tuntuu että ei tämmönen helle oo tarkotettu valkoihoiselle??? pelkästään kun ajattee niin hiki valuu. Nyt lähden töihin! Mukavaa päivää!
    Tarja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!