Munat kateissa...

Tänään maanantai ei tuntunut läheskään yhtä raskaalta, kuin tavallisesti. Saattaa johtua siitä, että työpäiviä  on vain kolme. Aion pitää torstain vapaana ja valmistautua rauhassa pääsiäiseen.

Vaikka ei kotona pääsiäisenä ollakaan, laitoin vähän lisää koristeita esille. Sulkamunat löytyivät, mutta "kivimunia" ei ole missään! Olen tietysti laittanut ne niin hyvään talteen, etten löydä niitä itsekään.
Harmittaa... :(
Käykö muille koskaan näin?

Sulkamunat olen ostanut muistaakseni joskus Turusta ja pienen ikonin Tallinnasta kirkosta. Sen otan esille aina pääsiäisenä, vaikka emme ortodokseja olekaan.Eilen piti valmistautua virpojiin. Onneksi keskimmäisen tytöt kävivät, muita pikkunoitia ei ovella näkynyt. Omat tytöt sitten tyhjensivät munakupin lähes tyhjäksi.


ja ankkapurkki saa toimittaa vaihteeksi kukkaruukun virkaa...Saimme viime viikolla yllättäviä uutisia putkiremontista. Nyt näyttääkin siltä, että remontti alkaa jo juhannuksen jälkeen eikä vasta syksyllä!

Veikkaan, että meille tulee vielä kiire. Siitä tulee varsinainen "show", kun asunto makuuhuonetta lukuunottamatta pitää tyhjentää ja pakata.  Nyt viimeistään pitää myös ruveta tosissaan suunnittelemaan keittiön ja kylppärin muutoksia. Lähdenkin heti pääsiäisen jälkeen kiertämään kauppoja ja kartoitan mahdollisuuksia ja hintoja.

Osa tavaroista ja huonekaluista lähtee kiertoon, tarkoitus on myydä ainakin valkoinen vitriinikaappi alakerrasta. Lisäksi ajattelin ehdottaa taloyhtiön yhteistä pihakirppistä kesän alussa. Melko varmasti kaikilla muillakin on (liikaa) tavaraa, josta haluaa päästä eroon.

Onneksi evakkoasunto on sentään selvillä. Pääsemme nauttimaan omakotiasumisesta ystävän tyhjäksi jäävässä talossa Tuusulassa. Tämä sopii meille paremmin kuin hyvin!

Mutta pääsiäisenä rentoudumme.... enpäs kerrokaan vielä missä :D

Nyt mukavaa maanantai-iltaa kaikille! 

AnneKommentit

 1. Voi himpsutti etsi nyt ne munat esille! Minäkin kolusin koko Hesan kun halusin värjättyjä sulkia; loppuunmyyty kaikkialla!
  Nyt löhöön väsyneenä täällä Sveitsin sohvalla kun piti herätä klo 4.45 koneeseen.
  On se kumma vaikka ikäisyyksiä sitten lähdin sieltä niin silti aina kun kone nousee niin tulee tippa silmään.
  No, se siitä !
  Nyt suunnitellaan pääsiäistä pienimmille.
  Kiitti vielä, oli ihanaa!
  Bisous
  Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Maija! Oli ihana kun kävit ja nähtiin. Ensi kerralla sitten paremmalla ajalla. Hyvää pääsiäistä teille kaikille! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!