Jos kaikki talvipäivät olisivat tälläisia...

Minäkin voisin jopa pitää talvesta :D

Tämmöisinä päivinä "talvivihaajakin" melkein nautti ulkoilusta. 

Teimme tänään kaksi lenkkiä Typyn kanssa. Aamulla ihailimme venerannassa kuinka aurinko nousi idästä ja nappasin kännykällä muutaman kuvan. 

Päivä on selvästi jo vähän pidentynyt. Nämä kuvat on otettu vähän ennen aamuyhdeksää. Vielä joku aika sitten tarvoimme tuohon aikaan umpipimeässä.


Lunta on juuri sopivasti, yhtään senttiä ei tarvitse tulla lisää. Ja pakkasta voisi olla n 5 astetta...ja aurinko saisi paistaa joka päivä. Kyllä minäkin sitten talvesta tykkäisin, oikein kovasti tykkäisin :)

Iltapäivälenkillä ihmettelin, kun niin monet ihmiset olivat uskaltautuneet jäälle. Siellä näkyi kävelijöitä, luistelijoita, hiihtäjiä ja perheitä lastenvaunujen ja koirien kanssa. Muutamat talot olivat jaajentaneet pihaansa auraamalla lapsille rantaan luistinradan, josta kyllä selvästi oli kauheasti muksuille iloa. 

Uutisissa kuitenkin varoiteltiin etteivät jäät ole vielä kovin kestäviä, joten minä en arkajalkana sinne uskaltautunut. Ehkä parin viikon kuluttua, jos pakkaset pitävät, voimme kävellä jään yli Vartiosaareen...

Ja juuri kun aloin ottamaan kuvia jäällä liikkuvista ihmisistä ja lasten leikeistä, minulta loppui puhelimesta akku :(  
Ensi kerralla otan kyllä kunnon kameran mukaan lenkille.


Tänään en rentoutunut touhuamalla. Itse asiassa en tehnyt yhtään mitään ulkoilun lisäksi. 
Aika hyvä suoritus, eikö vain!?

Juuri nyt on tv:ssä menossa Poirotin viimeinen osa. Se tallentuu ja katsomme sen kohta kaikessa rauhassa. Vaikka osat (tällä erää) televisiosta loppuvat, minulla on ikävän yllättäessä useampi Poirotleffa dvd:llä. 
Lopullisia hyvästejä en nimittäin aio jättää hänelle vieläkään.

Anne

Kommentit