Happy New Year!Erinomaisen hyvää alkanutta vuotta 2014!! Tasapuolisesti ja ihan kaikille, tutuille ja tuntemattomillekin.

Me vastaanotimme uuden vuoden kuvien kauniissa kodissa, hyvässä seurassa, erinomaisten tarjoilujen äärellä. Ja onnistuin kuin onnistuinkin ikuistamaan Senaatintorin ilotulituksen. Koskaan aikaisemmin en tämmöiseltä aitiopaikalta ole saanut sitä ihaillakaan.

Kauniin kodin yksityiskohdista ja hyvistä tarjoiluista lisää myöhemmin. Sen verran pitkään meni taksin tilaamisessa, ettei tänään pitempi tarinointi ja kuvien valikoiminen oikein onnistu :)

To-pe töitä ja sitten taas kolme vapaata. Sen jälkeen täytyy tehdä ryhtiliike ja laittaa elämäntavat vähintäänkin pieneen remonttiin.... Siihenkin aiheeseen palannen toisen kerran.

Nyt kaikille kauniita uuden vuoden unia ja unelmia!


Anne

Kommentit

  1. Wau, ihania kuvia! Kylläpä näillä ystävillämme on IHANA koti! Ja mahtavat maisemat ilotulituksen katsomiseen... Minä pistä heti nyt viestirinkiä kehiin, että nähtäis pian... Toivottavasti kukaan ei ole millään tipattomalla... :) Vaikka eihän se mitään näkemistä estä! ;)
    Kuulemisiin..... T. S.S

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!