Tonttusia ja punaisia tyynyjä

Kun se joulu nyt joka tapauksessa on ihan kohta ovella, kaivelin kaapista vähän lisää joulujuttuja esille. 

Nyt olivat vuorossa punaiset tyynynpäälliset ja tonttuset (ja nuo valkoiset silkkiamaryllikset). 

Meillä ei ole verhoja muualla kuin makuuhuoneessa,  joten minulla ei ole jouluverhoja vaihdettavana. Ei ole ollut koskaan. Punainen väri sisustuksessa ei myöskään ole suosikkini, mutta jouluna annan periksi ja vaihdan sohvatyynyjen päälliset punaisiksi. Ne ovat pysyneet samoina jo monta vuotta.Tykkään yhdistellä eri kuoseja; kukkia, ruutuja ja raitaa. Kun värit eivät riitele, eivät ne näytä levottomilta yhdessä.


Tämä tonttupari on jo useamman vuoden tuonut joulutunnelmaa taloon.


Nämä pullukat ovat sen sijaan Perfect Homen tämän vuoden uutuuksia. Niitä katsellessa ei voi muuta kuin hymyillä :)

Olen ollut tällä viikolla iltapäivisin töissä aivan rättipoikkiväsynyt - melkein nukahtanut istualleni. Meillä on "sosiaalitilamme" perällä verhoilla eristetty soppi, jossa on kaksi ihanaa keinutuolia tyynyineen ja torkkupeittoineen. Siellä on myös kahdet kuulokkeet, joilla voi kuunnella n 15-20 minuuttia kestävän rentoutusharjoituksen. Kokeilin sitä ensimmäisen kerran eilen. Johan toimi! Vaivuin lähes nirvanaan ja olin harjoituksen loputtua huomattavasti virkeämpi kuin sen alkaessa ja sama toistui tänään.

Tulen ehdottomasti jatkossa käyttämään tuota virkistymistapaa  säännöllisesti ja aina tilanteen niin vaatiessa. Jos teillä vain on mahdollisuus kokeilla vastaavaa, suosittelen lämpimästi.

Nyt menen sen sijaan rentoutumaan sohvalle, josta voi onneksi siirtyä suoraan sänkyyn nukkumaan. kun siltä alkaa tuntua.  Nauttikaahan tekin keskiviikon tunnelmasta.

Kommentit

 1. Heti tuli hymy huuleen kun näin nuo pullukat!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten huomaat, ne saivat jo nimetkin ja ovat melkein yhtä hauskoja ja mukavia kuin oikeat Heikki ja Tarjakin... :)

   Poista
 2. nuo pullukat voisit ristiä Tarjaksi ja Heikiksi :))
  meillä tonttuset nukkuu vielä vintillä mutta heräilee viimeistään lauantaina - ostin/huusin Traderalta 40 cm "vanhan tonttu-ukon" rakastuin tyyppiin niin että oli pakko huutaa!!!! Hän saa kunnian seisoa eteisessä ottamassa mahdollisia jouluvieraita vastaan - laitan kuvan hänestä.No, mukavaa Luciaa - glögeilkää kohtuudella! Tänään onnea systeri Tuijalle :))
  Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ihmeessä kuva tontusta! Ja huomenna vietetään Luciaa ja nautitaan varoen glögiä, ilman muuta :) terkkui!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!