Poronkäristystä iloisia jälleennäkemisiäTänään meillä kokoonnuttiin poronkäristyspadan ääreen. Koko poppoo, kun keskimmäisen tytötkin palasivat vihdoin Islannista Suomeen. Olipa ihana saada heidät taas kotiin!

Tein käristyksen osittain valmiiksi jo eilen, kun tiesin että tänään pitää kuoria melkoinen määrä (4 kg) pottuja - ei siten kaikki jäänyt samaan päivään. Nyt vain heitin käristyksen aamulla uuniin muhimaan rauhassa muutamaksi tunniksi.
Veljekset sekä esikoisen esikoinen ja nälkäisimmät kaiketi ensimmäisenä syömässä :)
Miniä sen sijaan nautti hetken rauhasta


Neljä serkkutyttöä iloitsi toistensa näkemisestä ja he viettivätkin suurimman osan aikaa makuu- ja vaatehuoneessa. Kuulumiset on vaihdettu, mummin korkokengät, mekot ja hatut sovitettu ja kikatettukin on oikein sydämen kyllyydestä.. 

Välillä meno yläkerrassa kuulosti lähes riehunnalta, mutta se olikin vain "normaalia ilonpitoa".  Neidit malttoivat loppujen lopuksi tulla myös hetkeksi alakertaan syömään.


Nyt talo on taas hiljainen.... ja se vaatehuone tosiaan kaipasikin täydellistä siivoamista, joten olkoon vähän aikaa ihan rauhassa ylösalaisin :D

Ja huh! Huomenna pitäisi mennä töihin! Mihin ne kaikki yhdeksän ihanaa lomapäivää vilahtivat?

Onneksi alkava viikko on kuitenkin työn puolesta lyhyt, joten eiköhän siitäkin selvitä. Ja kun jaksetaan vielä uuden vuoden juhlinnat, alkaa arki ja elämä normalisoituu ja rauhoittuu. Se tekee kaikin tavoin hyvää. 

Palajan taas pian <3

Kommentit

  1. Kyllä taisi olla aikamoista vipinää noitten tyttöjen kanssa ja vielä sun vaatehuoneessa.....kamalaa!!!
    Meidän likat ei onneksi vielä tuota hommaa tajua!
    Bisous
    Maija ch

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!