Lintuset


Olen ollut eilisen ja tämän päivän kotona jonkinsorttisen vatsataudin takia. Eilinen meni sohvalla maatessa ja oloa kuulostellessa, mutta tänään iltapäivällä elämä alkoi taas voittaa kunnon kohentuessa. Ja tuttuun tyyliini rupesin heti vähän puuhastelemaan. 
Ja bongaamaan lintuja.

Laitoin viime viikolla takapihalle kahteen kohtaan linnuille ruokaa ja voi veljet millainen suksee tämä ravintola on! Sellainen vilske käy ja vapaista paikoista lähes taistellaan.

Minulla on käsin tarkennettava zoomi, jolla otin ikkunan takaa kuvia lintusista. Suurimmasta osasta kuvia tuli hieman epäteräviä, joten tässävain muutama terävähkö otos. Tämmöisiä kuvia ottaessa pitäisi  olla jalusta - tai vakaampi käsi. 

 Tyypit nauttimassa auringonkukansiemeniä...
Ja välillä piti lehahtaa maistamaan siemenpalloja
Kuvaamista pitää vielä harjoitella. Olen vähän kömpelö ja hidas tarkennuksissa.
Ja bongaamisesta sen verran, että tuo toinen on ainakin talitintti.. olisko toinen sitten sinitiainen, kun on niin paljon sinistä? Syömässä kävivät myös mustarastas ja joku upea melko iso vihreä lintu.. Huoh Pitäisikö toivoa joulupukilta jalustan lisäksi  lintukirjaa...?

Mitäkö muuta puuhastelin? Siitä lisää huomenna. Nyt täytyy valmistautua Downton Abbeyn alkuun.

Oikein mukavaa tiistai-iltaa!

Kommentit

 1. Söpöjä tipuja...kiva kun ruokit niitä.
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin söpöjä ja niiden pyrähtelyä jaksaa katsella vaikka kuinka kauan. Kai sekin kuuluu "tähän ikään" :) Viettäkää mukava itsenäisyyspäivä!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!